19 / 04 / 2024

Şahinbey Belediyesi yeni imar yolları açıyor!

Şahinbey Belediyesi yeni imar yolları açıyor!

Şahinbey Belediyesi yeni mahallelerin yollarını açıyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, imarlı yollarda kot ve dolgu çalışması yaparak, yolları imar planına uygun ve hızla bir şekilde yaptıklarını belirtti




Şahinbey Belediyesi tarafından ilçede kurulan yeni mahallelerde daha yapılaşma başlamadan Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerce imar yolları açılmaya başlandı. Çalışmaları yerinde inceleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, imarlı yollarda kot ve dolgu çalışması yaparak, yolları imar planına uygun ve hızla bir şekilde yaptıklarını belirtti.


Tahmazoğlu: Yeni Mahallemiz Hayırlı Olsun”


Şahinbey’in hızla büyüdüğüne ve belediye meclisinin aldığı kararlarla ilçeye son 1 yılda 5 yeni mahallenin katıldığını ifade eden Başkan Tahmazoğlu şöyle konuştu:


“Şahinbey ilçemiz hızla büyüyor ve gelişiyor. İlçemize yeni mahalleler kurduk. Karataş’la Yeşilvadi Bulvarı arasında kalan kısma kurulan Ertuğrulgazi Mahallesi de bunlardan birisi. Yeni kurduğumuz mahallelerimiz de hızlı bir şekilde yol açma çalışmaları yapıyoruz.  Bu bölgede ruhsat başvurularının akabinde, hızlı bir şekilde yapılaşma başladı. Bizde Şahinbey Belediyesi olarak daha evler yapılmadan, hemen yolları açıp, altyapı çalışmalarına zemin açmak için çalışmalarımız başladı. Bu çalışmalarımız tamamlandıktan sonra asfaltlama yapacağız. Gördüğünüz gibi daha binalar yapılmadan, 50 metre genişliğinde yol, 1 milyon 700 bin metrekarelik Türkiye’nin en büyük parkı Yeşilvadi ve yeni yollarla modern bir mahalle olacak. Ben şimdiden Ertuğrulgazi Mahallemizin Şahinbey’imize, Gaziantep’imize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum."  dedi.


 


Şahinbey  Belediyesi



Geri Dön