26 / 04 / 2024

Şahinbey Belediyesi´nden okullara yeni halı saha!

Şahinbey Belediyesi´nden okullara yeni halı saha!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, M. Rüştü Uzel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden sonra Yunus Emre Anadolu Lisesi ve Dumlupınar Anadolu Lisesi’ne de yaptırdığı halı sahaların açılışını gerçekleştirdi.



Şahinbey Belediyesi'nin eğitime vermiş olduğu desteği sürdürmeye devam ediyor. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, M. Rüştü Uzel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden sonra Yunus Emre Anadolu Lisesi ve Dumlupınar Anadolu Lisesi’ne de yaptırdığı halı sahaların açılışını gerçekleştirdi.

Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu eğitime verdiği destek halkasına her gecen gün bir yenisini daha ekliyor. M. Rüştü Uzel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden sonra Yunus Emre Anadolu Lisesi ve Dumlupınar Anadolu Lisesi’ne de yaptırdığı halı sahaların açılışını gerçekleştiren Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, “Biz gençlerimizi çok seviyor ve değer veriyoruz. Eğitim kurumlarımız bizlerin gözbebeği. Okullarda iyi bir eğitim almanız, hem şahsınız, hem de ülkemiz için çok önemli. Okullarımız tüm imkanlarıyla güzel  mekanlar haline geldi. Halı sahamızla birlikte çok daha güzel oldu. . Şahinbey Belediyesi olarak 3  okul yaptık ve Milli Eğitimin hizmetine sunduk. Aynı zamanda Şahinbey bölgesindeki tüm okullarında eksiklerini giderip ihtiyaçlarına cevap vermeye çalıştık. Şu ana kadar 160 adet basketbol sahası  ve halı saha yaparak sizlerin hizmetine sunduk. Ayrıca gençlerimiz için yaptığımız en önemli projelerimizden bir tanesi Çanakkale seferlerimiz. Gençlerimiz 7 düvele karşı verilen destansı mücadeleyi yerinde görerek, bu vatanın kolay kazanılmadığını daha iyi anlıyorlar" dedi.

Her Zaman Eğitimin Yanında Oldu

Dumlupınar Anadolu Lisesi Okul Müdürü Servet Özgül, halı sahayı okullarına kazandıran Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ederek, “Şahinbey Belediye Başkanımıza eğitime ve okulumuza vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ederim” dedi.

Yunus Emre Anadolu Lisesi Okul Müdürü İhsan Kesisci ise "Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun eğitime yapmış olduğu desteği yakından takip ediyoruz. Kendisi her zaman okulumuzun destekçisi olmuştur. bizlere vermiş olduğu destekten dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" dedi




Şahinbey Belediyesi



Geri Dön