18 / 04 / 2024

Şahinbey Çamlıca Konutları 'nda son daireler satışta!

Şahinbey Çamlıca Konutları 'nda son daireler satışta!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Çamlıca Konutları elde kaldı” iddialarına, “Şu anda müteahhitler konut satamıyor. Biz belediye olarak satıyoruz. Çamlıca Konutları da bitmek üzere” dedi.




Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Çamlıca Konutları elde kaldı” iddialarına, “Şu anda müteahhitler konut satamıyor. Biz belediye olarak satıyoruz. Çamlıca Konutları da bitmek üzere” dedi.  


TÜKENMEK ÜZERE


Şahinbey Belediyesi Hazın Ayı Meclis Toplantısı’nda konuşan Mehmet Tahmazoğlu, pahalı olduğu gerekçesi ile satılamadığı iddia edilen Çamlıca Konutları ile ilgili son noktayı koydu.


Tahmazoğlu, “Çamlıca’da 379 konut yaptık. Bunların 250 tanesini, gerek takas yoluyla, gerekse parayla sattık. Az sayıda konutumuz kaldı. Fiyatlarımız da ilk açıkladığımız rakamlar. Ev satışlarının tamamen durduğu bir ortamda, biz belediye olarak konutlarımızı tüketmek üzereyiz. Çamlıca Konutları’ndan almak isteyen vatandaşlarımız da acele etsin. Söylendiği gibi elde kalmadı ve tükenmek üzere” dedi.


 


MAVİKENT’TE YAŞAM BAŞLADI


 


Çamlıca Konutları 2,3,4 ve 5’inci etap inşaatlarının da tüm hızıyla devam ettiğini açıklayan Tahmazoğlu, belediyenin konut hamlesinin sürdüğünü dile getirdi. Tahmazoğlu, “Mavi Kent Konutları’nın çevre düzenlemesi ve asfaltlanması tamamlandı. Orada yaşam başladı. Oraya bir de çarşı projemiz var. İnsanlarımızın her türlü ihtiyaçlarının karşılanacağı çarşımız da bitmek üzere. Yeşil Vadi inşaatları devam ediyor. İnsanlarımızın rahat bir şekilde yaşamlarını sürdürebilmeleri ve ev sahibi olmaları için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.


 


 


SOKAK SAĞLIKLAŞTIRMA  DEVAM EDİYOR


 


Sokak sağlıklaştırma çalışmalarımız devam ediyor, yer altı mağaralarının turizme kazandırılması adına çalışmalara başladık. Şahinbey Sanayi sitemizde işyerlerin yapımı tamamlandı. Şimdi yağmursuyu kanalı ve kanalizasyon çalışması belediyemizce yapılıyor, bunların ardından asfaltlama çalışmasını yaparak, esnafımızı buraya taşıyacağız. Yine bu güne kadar 881 engelli vatandaşımıza ücretsiz akülü ve manuel sandalye hediye ettik. Bu kapsamda glutensiz un dağıtımı ve et yardımlarımız devam ediyor.”dedi.


 


OY BİRLİĞİ İLE 


 


Mayıs ayı süresince asfalt ve kilit taşı çalışmaları ile ilgili bilgiler de veren Tahmazoğlu, “Ay boyunca 19 bin 322 ton asfaltlama yaptık. 140 bin 120 metre kare yolu asfaltladık. 6 bin 500 metre kare kilit taşı döşedik” dedi. Daha sonra meclis toplantısına geçildi. Gündemde yer alan 16 madde ile bir ek gündem maddesi ilgili komisyonlara havale edildi. Tüm gündem maddeleri Ak Parti, CHP ve MHP’nin oyları ile komisyonlara havale edildi. Mecliste hiçbir ret oyu çıkmaması dikkatlerden kaçmadı. 



Gaziantep Telgraf




Geri Dön