26 / 04 / 2024

Şahinbey Çamlıca ve Etiler Konutları ihalesi 24 Eylül'de!

Şahinbey Çamlıca ve Etiler Konutları ihalesi 24 Eylül'de!

Satışa sunulan Çamlıca konutları 1. Etaptaki 2+1 ve 3+1 dairelerin ihaleleri iptal edildiği için yeniden satışa sunuldu. Satışı yapılacak işyerleri ve konutların satış ihalesi 24 Eylül 2014 tarihinde gerçekleşecek...



Satışa sunulan Çamlıca konutları 1. Etaptaki 2+1 ve 3+1 dairelerin ihaleleri iptal edildiği için yeniden satışa sunulmuştur.

 

İHALENİN SAATİ, YERİ ve EVRAKLARIN TESLİM SÜRESİ:

 

Satışı yapılacak işyerleri ve konutların satış ihalesi 24/EYLÜL/2014 ÇARŞAMBA günü Saat 15:30'de Gaziantep Şahinbey Belediyesi Encümen Toplantı Salonunda İhale Komisyonunca(Encümenince) yapılacaktır.


İhaleye iştirak edeceklerin, aşağıda istenilen belgelerle birlikte Gecekondu ve Sosyal Konutlar Müdürlüğüne en geç 23/EYLÜL/2014 SALI günü mesai bitimine kadar başvuruda bulunmaları gerekmektedir. Belirtilen gün ve saatten sonra yapılan başvurular kesinlikle kabul edilmeyecektir.

 

Şahinbey Çamlıca ve Etiler Konutları ihalesi 24 Eylül de!


1. İHALENİN SAATİ, YERİ ve EVRAKLARIN TESLİM SÜRESİ:

 

Satışı yapılacak konutların satış ihalesi 24/EYLÜL/2014 ÇARŞAMBA günü Saat 15:15'de Gaziantep Şahinbey Belediyesi Encümen Toplantı Salonunda İhale Komisyonunca(Encümenince) yapılacaktır.


İhaleye iştirak edeceklerin, aşağıda istenilen belgelerle birlikte Gecekondu ve Sosyal Konutlar Müdürlüğüne en geç 23/EYLÜL/2014 SALI günü mesai bitimi ne kadar başvuruda bulunmaları gerekmektedir. Belirtilen gün ve saatten sonra yapılan başvurular kesinlikle kabul edilmeyecektir.


 

Şahinbey Çamlıca ve Etiler Konutları ihalesi 24 Eylül de!


Şahinbey Belediyesi 





Geri Dön