19 / 04 / 2024

Şahinbey Çamlıca'da park ve meydan çalışmaları başladı!

Şahinbey Çamlıca'da park ve meydan çalışmaları başladı!

Şahinbey Belediyesi’nin yaptığı kentsel dönüşüm çalışmaları alanında kalan Çamlıca Mahallesi’nde kamulaştırması yapılan 4 katlı binanın yıkımı yapıldı.



Şahinbey Belediyesi’nin yaptığı kentsel dönüşüm çalışmaları alanında kalan Çamlıca Mahallesi’nde kamulaştırması yapılan 4 katlı binanın yıkımı yapıldı. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Çamlıca konutları’nın hemen alt tarafında kalan alana meydan ve park yapılacağını söyledi.


Çamlıca, Nuripazarbaşı ve Sakarya Mahallesi’nde yaptığı kentsel dönüşüm çalışmalarıyla burada kamulaştırmasını yapılarak yıkılan evlerin yerine 1.172 konut yapan Şahinbey Belediyesi, bu alana park ve meydan yapmak için çalışmalara başladı. Çamlıca Konutları’nın ve yeni yapılan Çamlıca Cami’nin bulunduğu alanda 4 katlı bir bina daha kamulaştırılarak yıkıldı.


TAHMAZOĞLU: “HAYIRLI UĞURLU OLSUN”

Başkan Tahmazoğlu, kentsel dönüşüm çalışmalarının devam ettiğini söyleyerek, “Çamlıca, Nuripazarbaşı ve Sakarya Mahallesi’nde yaptığımız kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Çamlıca 1.172 konutumuz tamamlandı ve Özdemirbey Caddesi’ni de 6 şeride çıkardık. Burada bulunan Çamlıca Camisi’ni yıkarak yerine daha büyük bir cami yaptık. Buraya şimdi geniş bir park ve meydan yapıyoruz. Zanaat okulu bitiminde Çamlıca Konutları başlamadan buraya 6.000 metrekare alan üzerinde parkımız ve meydanımız olacak. Şu anda da caminin ön tarafında kalan binaları da yıkıyoruz böylelikle park ve meydan için alan açıyoruz. Ben şimdiden park ve meydanımızın hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Kamulaştırması yapılan binaların yıkımının ardından park ve meydan çalışmalarına başlanılacağı bildirildi.


Denge Gazetesi


Geri Dön