24 / 04 / 2024

Şahinbey Gençlik Merkezi ve Yüzme Havuzu Tesisi çalışmaları incelendi!

Şahinbey Gençlik Merkezi ve Yüzme Havuzu Tesisi çalışmaları incelendi!

Şahinbey Belediyesi’nin Şahintepe Mahallesi’ne yaptığı dev sosyal tesis ve yüzme havuzu yükselmeye başladı. Yapımına büyük bir hızla başlanan Şahinbey Gençlik Merkezi ve Yüzme Havuzu 13 bin metre kare alan üzerine yapılıyor.



5 katlı olacak olan sosyal tesis de 47 adet derslik, anaokulu, spor merkezi, konferans salonu, kütüphane ve kafeterya bulunacak. Kompleks bir yapıya sahip olacak tesiste ayrıca havuz ve halı sahaların bulunduğu spor alanları da yer alacak.


DEV TESİS


Tesiste incelemelerde bulunan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Şahintepe Mahallemize 13 bin metre kare alan üzerine çok büyük bir tesis yapıyoruz. Bu tesisimizin içerisinde, bir adet gençlik merkezimizin yanı sıra kapalı yüzme havuzu, halı saha, basketbol sahası, voleybol sahası ve tenis kortlarımız olacak. Ayrıca yürüyüş yolları ve parkı ile birlikte 13 bin metre kare alan üzerinde dev bir tesis yükseliyor. 2016 yılı içerisinde bu tesisimizi tamamlayıp halkımızın hizmetine sunmuş olacağız. Şahintepe Mahallemiz 32 bin kişilik nüfusa sahip. Sadece 2015 yılında nüfus artışı 6.900 kişi, yani hızla büyüyen bir çok ilçeden daha büyük bir mahalle haline geldi. Bizde Şahinbey Belediyesi olarak, güzel dev bir tesis yaparak, halkımızın hem spor, hem eğitim ihtiyacını birlikte karşılamış olacağız. Tesis beni gerçekten heyecanlandırıyor. Hayırlısıyla bu yıl içerisinde tamamlayarak, Şahintepe Mahallemizin, Karataş Mahallemizin ve Şahinbey ilçemizin hizmetine sunmuş olacağız” dedi.



Telgraf



Bu haber Sabah Gazetesi'nde şöyle yer aldı:


Şahinbey Belediyesi Şahintepe Mahallesi’ne, içinde 47 derslik, anaokulu, spor merkezi ve kütüphane bulunan sosyal tesis ve yüzme havuzu yaptırıyor

Şahinbey Belediyesi, Gaziantep'in Şahintepe mahallesinde 47 derslikli sosyal tesis ve yüzme yavuzu yaptırıyor. Şahintepe Gençlik Merkezi ve Yüzme Havuzu 13 bin metrekare alan üzerine yapılıyor. 5 katlı olacak olan sosyal tesiste 47 adet derslik, anaokulu, spor merkezi, konferans salonu, kütüphane ve kafeterya bulunacak.

Kompleks bir yapıya sahip olacak tesiste ayrıca havuz ve halı sahaların bulunduğu spor alanları da yer alacak.

Şahintepe'nin 32 bin kişilik nüfusa sahip olduğunu ve nüfusunun hızla arttığını belirten Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu "Tesisimizin içerisinde, gençlik merkezinin yanı sıra kapalı yüzme havuzu, halı saha, basketbol sahası, voleybol sahası ve tenis kortları olacak. Ayrıca yürüyüş yolları ve parkı ile birlikte 13 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Bu yıl tamamlayıp halkımızın hizmetine sunmuş olacağız. Tesis beni gerçekten heyecanlandırıyor" diye konuştu" dedi.


Sabah


Geri Dön