27 / 04 / 2024

Şahinbey Sarısalkım'a sosyal tesis inşa ediliyor!

Şahinbey Sarısalkım'a sosyal tesis inşa ediliyor!

Her mahalleye bir sosyal tesis yapmak için çalışmalarını sürdüren Şahinbey Belediyesi, Sarısalkım Mahallesinde taziye evi ve Kuran kursunun da yer alacağı sosyal tesis yapıyor.




Her mahalleye bir sosyal tesis yapmak için çalışmalarını sürdüren Şahinbey Belediyesi, Sarısalkım Mahallesinde taziye evi ve Kuran kursunun da yer alacağı sosyal tesis yapıyor. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, başkan yardımcıları ve daire müdürleriyle birlikte sabahın erken saatlerinde Sarısalkım Mahallesine giderek vatandaşlarla bir araya geldi. Sabah namazını mahalle sakinleriyle birlikte kılan Başkan Tahmazoğlu, daha sonra mahalle muhtarı ve vatandaşlarla birlikte sahaya çıkarak sosyal tesis için yer tespitinde bulundu. 

Başkan Tahmazoğlu: “Tesisi En Kısa Sürede Yapacağız”

Mahalle sakinleri ile bir süre sohbet eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Sarısalkım Mahallemize inşallah bir sosyal tesis yapacağız. Bir Taziye evi ve Kuran Kursu yapacağız. Yerlerini belirlemek için muhtarımız ve cemaatimizle dolaştık ve bir yere karar verdik. İnşallah buraya en kısa sürede bir taziye evi ve Kuran kursu yaparak mahallemizin hizmetine sunmuş olacağız” dedi.

“Mutlu Bir Haber Verdiler”

Sarısalkım Mahalle Muhtarı Hakkı Beyazay ise Başkan Mehmet Tahmazoğlu’nun ziyaretinden dolayı büyük memnuniyet duyduklarını belirterek, “Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, şimdiye kadar hiçbir talebimizi geri çevirmedi. Bu konuda kendisine çok teşekkür ederim. Yeni mahalle olduk. Mahallemize ortaokul ve lise yapılıyor. Başkanım bize taziye evi ve Kuran kursu müjdesini de verdi. Allah kendisinden razı olsun. Mahallemiz hızla gelişiyor ve köy havasından kurtuluyor. Kendisine ve ekibine tekrar teşekkür ederim” dedi.



Şahinbey Belediyesi




Geri Dön