26 / 04 / 2024

Şahinbey Yazıcık Konutları'nda çalışmalar sürüyor!

Şahinbey Yazıcık Konutları'nda çalışmalar sürüyor!

Şahinbey Belediyesinin, Yazıcık Mahallesi'nde yürüttüğü kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yapılan Yazıcık Konutları'nda incelemelerde bulunan AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdülhamit Gül, "Yazıcık Konutları çok estetik ve güzel bir yapıya sahip" de



Şahinbey Belediyesinin, Yazıcık Mahallesi'nde yürüttüğü kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yapılan Yazıcık Konutları'nda incelemelerde bulunan AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdülhamit Gül, "Yazıcık Konutları çok estetik ve güzel bir yapıya sahip" dedi.  Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ile birlikte iftar öncesi bölgede vatandaşları ziyaret eden Gül, hatırlarını sorarak sorunlarını dinledi. 


VATANDAŞ MEMNUN OLMALI 

Aile ziyaretinin ardından Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan Yazıcık Konutları'm Başkan Tahmazoğlu ile birlikte gezen Milletvekili Gül konutların mimari yapısının çok güzel olduğunu söyledi. Yazıcık Konutları'nm Gaziantep'in tarihi dokusuna uygun inşa edildiğini belirten Abdülhamit Gül şöyle konuştu: "Mahalleli ile konuştuğumuzda şunu da gördük, yapılan kentsel dönüşümde kamulaştırma ile evini belediye verenler gayet memnun. Evlerine hak ettiği değerin verildiğini söylediler. Halk için bir şeyler yaparken, halkın memnuniyetsiz olmasının hiçbir anlamı yok. Burada bir memnuniyet olduğunu vatandaşlarımız dile getirdiler." 



Sabah Güney 


Geri Dön