19 / 04 / 2024

Şahinbey Yazıcık Konutları'nda sona gelindi!

Şahinbey Yazıcık Konutları'nda sona gelindi!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Yazıcık Mahallesi’nde yapımı devam eden Yazıcık Konutları’nı inceledi. Tahmazoğlu, konutları yılsonuna kadar tamamlamayacaklarını söyledi.



Yazıcık Mahallesi’ndeki inşaat alanında incelemelerde bulunan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, konutları yılsonuna kadar tamamlamayı planladıklarını söyledi.


Yazıcık mahallesinin Gaziantep’in en eski mahallelerinden birisi olduğunu ifade eden Tahmazoğlu, “Hem bizi heyecanlandıran hem de halkımızın merakla beklediği Yazıcık Konutları’nda sona geldik. Çevre düzenlemesinde de son rötuşlarını yapıyoruz. Daha sonra halkımızın hizmetine sunacağız, satışlarını ve takas işlemlerini yapacağız. Konutlarımızın yanına bir taziye evi, bir sosyal tesis ve bir park yapacağız. Burası tamamen bir yaşam merkezi haline gelecek. Eski sokaklarımızı biraz daha genişleterek kendi içerisinde yaşam alanları oluşturacağız. Oto parkıyla, çarşısıyla, dükkânlarıyla, konutlarıyla özlediğimiz hayalini kurduğumuz o eski Gaziantep’in bir benzerini burada yeniden hayata geçireceğiz. Konutlarımız 3+1, 2+1, 1+1 şeklinde herkesin hem bütçesine hem de yaşam alanlarına uygun şekilde ve büyüklükte yapıldı. Bizi de heyecanlandıran bu projemiz hem Gaziantep’e hem de Türkiye’ye örnek olacak bir proje niteliğini taşımaktadır. Burada insanlar taşındıktan sonra o cıvıl cıvıl çocukların dolaştığı oynadığı alanları da gördüğümüz zaman çok daha mutlu olacağız” diye konuştu.


Milliyet


Haber Denge Gazetesi'nde şöyle yer aldı;

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Yazıcık Mahallesi'nde yapımı devam eden Yazıcık Konutları'nda incelemelerde bulundu.  Yazıcık Mahallesi'ndeki inşaat alanında incelemelerde bulunan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu konutları yılsonuna kadar tamamlamayı planladıklarını söyledi. 

YAZICIK KONUTLARI SATIŞA ÇIKACAK 

Yazıcık mahallesinin Gaziantep'in en eski mahallelerinden birisi olduğunu ifade eden Tahmazoğlu şunları kaydetti: "Hem bizi heyecanlandıran hem de halkımızın merakla beklediği Yazıcık Konutları'nda sona geldik.  Çevre düzenlemesinde de son rötuşlarını yapıyoruz. Daha sonra halkımızın hizmetine sunacağız, satışlarım ve takas işlemlerini yapacağız. Konutlarımızın yanma bir taziye evi. bir sosyal tesis ve bir park yapacağız. Burası tamamen bir yaşam merkezi haline gelecek. Eski sokaklarımızı biraz daha genişleterek kendi içerisinde yaşam alanları oluşturacağız. Oto parkayla, çarşısıyla, dükkânlarıyla, konutlanyla özlediğimiz hayalini kurduğumuz o eski Gaziantep'in bir benzerini burada yeniden hayata geçireceğiz.  Konutlarımız 3+1, 2+1, 1+1 şeklinde herkesin hem bütçesine hem de yaşam alanlarına uygun şekilde ve büyüklükte yapıldı. Bizi de heyecanlandıran bu projemiz hem Gaziantep'e hem de Türkiye'ye örnek olacak bir proje niteliğini taşımaktadır. Burada insanlar taşındıktan sonra o cıvıl cıvıl çocukların dolaştığı oynadığı alanları da gördüğümüz zaman çok daha mutlu olacağız" dedi.


Denge Gazetesi 




Haber Yeni Çizgi Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;




Yazıcık mahallesinin Gazianteplin en eski mahallelerinden bınsı olduğunu ifade eden Tahmazoğlu, "Hem bızı heyecanlandıran hem de halkımızın merakla beklediği Yazıcık Konutları'nda sona geldik Çevre düzenlemesinde de son rötuşlarını yapıyoruz Daha sonra halkımızın hızmetine sunacağız satışlarını ve takas işlemlerini yapacağız. 

Konutlarımızın yanına bir taziye evi, bir sosyal tesis ve bir park yapacağız. Burası tamamen bir yaşam merkezi haline gelecek Eski sokaklarımızı biraz dana genişleterek Kurduğumuz o eski Gaziantep' in bir benzerini burada y eniden hayata geçireceğiz. 

ÜÇ TİP YAPILAN KONTULAR SATIŞA HAZIR

 Konutlarımız 3+1, 2+1,1+1 şeklinde herkesin hem bütçesine hem de yaşam alanlarına uygun şekilde ve büyüklükte yapıldı. Bizi de heyecanlandıran bu projemiz hem Gaziantep'e hem de Türkiye'ye örnek olacak bir proje niteliğini taşımaktadır. Burada insanlar taşındıktan sonra o cıvıl cıvıl çocukların dolaştığı oynadığı alanları da gördüğümüz zam an çok daha mutlu olacağız" diye konuştu. 



Yeni Çizgi Gazetesi


Geri Dön