25 / 04 / 2024

Şahinbey Yeşilvadi Konutları'na yoğun ilgi!

Şahinbey Yeşilvadi Konutları'na yoğun ilgi!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Belediyesi tarafından Yeşilvadi Projesi kapsamında yaptırılan ve 6 bloktan oluşan Yeşilvadi 702 Konut’ta incelemelerde bulundu...




Şahinbey Belediyesi tarafından Yeşilvadi Projesi kapsamında yaptırılan Yeşilvadi 702 Konut’ta incelemelerde bulunan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 6 bloktan oluşan konutların 2 bloğunun tamamlanarak satışa sunulduğunu geriye kalan konutların ise bahar dönemiyle birlikte tamamlanacağını söyledi. 

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu,  Yeşilvadi Bulvarı ile havaalanı yolunun birleştiği noktaya yapılan Yeşilvadi Konutlarında incelemelerde bulundu. 6 blok halinde 702 konuttan oluşan Yeşilvadi Konutları’nın inşaat aşamasında olan kısımlarını gezen Başkan Tahmazoğlu, konutların kısa süre içerisinde tamamlanacağını söyledi. 


Tahmazoğlu: “Yeşilvadi Konutları Önemli Bir Noktada”

Yeşilvadi Konutlarının büyük ilgi gördüğünü söyleyen Tahmazoğlu, “ Yeşilvadi’de 1+1, 2+1 ve 3+1 konutlarımız var. 6 blok ve toplam 702 konuttan oluşan Yeşilvadi Konutlarında ilk iki blok tamamlandı ve buradaki yaklaşık 200 dairemiz var. Buradaki dairelerin bir kısmında vatandaşlarımız oturuyor bir kısmı ise satışta. Geriye kalan 4 blokta ise az bir eksiğimiz kaldı. Şu anda inşaatımız hızla devam ediyor. İnşallah bahar ayı ile birlikte buradaki konut ve peyzaj çalışmalarımız tamamlanmış olacak. O zaman buranın da satışını yapacağız. Vatandaşlarımız burayı merakla bekliyor çünkü burası çok önemli bir noktada. Hem havaalanı yolu üzerinde hem bizim yeni açtığımız 50 metre genişliğindeki Yeşilvadi Bulvarı üzerinde bulunuyor tam köşe noktada. Aynı zamanda Türkiye’nin en büyük parkı olan Yeşilvadi Parkı da tam karşısında.  Lokasyon olarak ulaşım olarak, görünüm olarak oldukça güzel, konutlarımızın içi de çok güzel. İnşallah yoğun bir taleple burayı hem kentsel dönüşüm takaslarında hem de ev ihtiyacı olan talep eden vatandaşlarımıza satış yapmak suretiyle burayı vatandaşlarımızın hizmetine sunmuş olacağız” dedi.



Şahinbey Belediyesi


Geri Dön