17 / 04 / 2024

Şahinbey'de 12 şeritli yol çalışması tamamlandı!

Şahinbey'de 12 şeritli yol çalışması tamamlandı!

Şahinbey Belediyesi tarafından kent trafiğini rahatlatmak için sürdürülen, Havaalanı, Dutluk, Şahinbey Parkı ve Kilis yolunu birbirine bağlayacak olan 50 metre genişliğindeki 12 şeritli yol çalışmasında sona gelindi.



Şahinbey Belediyesi tarafından, şehir içindeki trafiği rahatlatmak ve vatandaşların ulaşımını kolaylaştırmak için sürdürülen 50 metre genişliğinde 12 kilometre uzunluğundaki 12 şeritli yol çalışması tamamlanmak üzere. Yolun Havaalanı ve Dutluk arasında kalan kısmında asfaltlama çalışmaları bütün hızıyla devam ediyor.


25 PERSONEL 22 İŞ MAKİNESİ ÇALIŞIYOR

Yolun Güneş Mahallesi 10 Nolu Cadde ile Yeditepe Mahallesi arasında kalan 2 kilometrelik kısmında ise stabilizasyon çalışmaları yapılmaya başlandı. Şahinbey Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı 25 personel ve 22 iş makinesinin katılmasıyla yapılan çalışmanın hafta sonu tamamlanacağı ve asfaltlama işlemine geçileceği bildirildi.



Çevre yolundan daha geniş olacak olan yolun Dutluk ve Güneş Mahallesi arasında kalan kısmında ise alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından asfaltlanacağı öğrenildi. 12 kilometre uzunluğunda ve 50 metre genişliğinde olan yol sayesinde şehir içi trafiğinin büyük oranda rahatlatılması planlanıyor.



Habertürk


Geri Dön