28 / 03 / 2024

Şahinbey'de konutlar bitmeden yollar açıldı!

Şahinbey'de konutlar bitmeden yollar açıldı!

Hizmet akışında alışılagelmiş ezberleri bozan Şahinbey Belediyesi, yeni kurulan mahallelerden biri olan Bülbülzade Mahallesinde, konut alanlan daha yapım aşamasındayken imar yollarını açarak hizmeti vatandaştan önce götürüyor.



İmarlı yollarda kot ve dolgu çalışması yaparak, yollan imar planına uygun ve hızla bir şekilde belediye ekiplerinin açtığını kaydeden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "Şahinbey ilçemiz hızla büyüyor ve gelişiyor. Son 5 yılda 130 bin kişilik nüfus artışımız oldu. Bu bağlı olarak ilçemizin imarlı bir şekilde gelişmesi adına yeni mahalleler kuruyoruz. 


Şuanda kurduğumuz mahallelerimizden biri Bülbülzade Mahallemizdir. Burası hızla gelişiyor. Alt yapı konusunda Gaski ve imar yollarının açılması noktasında Şahinbey Belediyemiz çalışmalar yapıyor ki vatandaşımız buraya geldiğinde hizmeti hazır olsun. Yani vatandaş gelmeden hizmeti onun ayağına götürmeyi ilke edindik. Akkent, Mavikent ve Şahintepe Mahallemiz yeni kurduğumuz mahallelerdir. Bu mahalleler ve Güneş L Mahallesinin bir bölümünde imar yollannın açma çalışması devam ediyor."dedi. 


MUHTAR KURT: "BAŞKANIMIZ HİZMETİ HAZIR HALE GETİRİYOR" 


Bülbülzade Mahalle Muhtarı İsmail Kurt ise, "Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu ile görüştüğümüzde bizlere her türlü hizmetin kısa sürede yapılacağını söylemişti. 


Sağolsun imarlı yollanmızın hepsini açıyor. Bülbülzade mahallemizde yerleşim alanlan daha yapılıyorken, bölge ile ilgili tüm hizmetleri hazır hale getiriyor. Böylelikle modern yaşam alanlarını hazır bir şekilde vatandaşın hizmetine sunuyor. Bu çalışmalanndan dolayı kendisine ve ekibine teşekkür ediyorum. Bizler yapılan hizmetlerden çok memnunuz" diye konuştu.


Gaziantep Telgraf


Geri Dön