29 / 03 / 2024

Sakarya Agora AVM 28 Mayıs'ta açılacak!

 Sakarya Agora AVM 28 Mayıs'ta açılacak!

Odak Group Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Gürcan Oral, Agora Adapazarı AVM'nin 28 Mayıs'ta açılacağını söyleyerek, "Kentin yenilikçi yüzünü yansıtan alışveriş merkezi olacağız" dedi.



Müşteri memnuniyeti ve kaliteli hizmetin öncüsü olan Agora  İzmir  Alışveriş Merkezi, bu yıl 12'inci yılını kutlamanın gururunu yaşıyor. Agora Alışveriş Merkezi'nin kalitesini farklı illere taşımak ve bölgeye değer katmak amacıyla, zincirin ikinci halkasını Agora Adapazarı Alışveriş Merkezi olarak 28 Mayıs tarihinde Sakarya'da "Agora Adapazarı'nda Hayat Var" sloganıyla gerçekleştirerek büyümeye devam edecek. 


Yenilikçi markalar 

Adını Anadolu Medeniyetleri'nde Antik Çağ'daki çarşı, pazar, ticaret yeri anlamına gelen 'AGORA'dan alan Agora Alışveriş Merkezi, 2003 yılında hayata geçirdiği Agora İzmir Alışveriş Merkezi, açıldığı tarihten bu yana 12 yıldır moda ve eğlence anlayışının en dinamik ve yenilikçi adresi olmaya devam ediyor. 

30 yılı aşkın inşaat tecrübeleri, 12 yılı aşkın alışveriş merkezi geliştirme ve yönetim bilgilerini birleştirerek, perakende sektörünün önde gelen, yenilikçi markalarıyla İzmir'de süregelen iş ortaklığını Adapazarı'nda da devam ettirmeyi hedeflediklerini belirten Odak İnşaat Mühendislik, Madencilik San ve Tic A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Gürcan Oral, "28 Mayıs 2015 tarihi itibariyle Türkiye pazarında yer alan yerli ve yabancı markaların başarılı karmasıyla, Adapazarı hedef kitlesinin tüketici ihtiyaç ve isteklerine cevap vererek, "Agora Adapazarı'nda Hayat Var" diyeceğiz dedi.




'Dünya Markaları Agora'da' 

Son yılların en hızlı sanayileşen şehirlerinden olan Sakarya'da özellikle otomotiv, tekstil ve gıda sektörlerinde büyük gelişmeler yaşandığını söyleyen Oral, şunları kaydetti: "Türkiye'nin en büyük 500 kuruluşu içinde yer alan birçok firmanın üretim tesisleri Sakarya'da yer alıyor. Bu gelişmeler Sakarya'nın alım gücü yüksek, eğitimli, genç ve dinamik nüfusun artmasına neden oluyor. 

Bölgede Sakarya Üniversitesi'nin de bulunması nedeniyle 74 bin öğrencinin eğitim düzeyi yükselerek, bilinçli ve harcama potansiyeli daha yüksek olacak. Agora Adapazarı Alışveriş Merkeziyle şehrin modern ve yenilikçi yüzünü yansıtan bir alışveriş merkezi olmayı amaçlıyoruz. Dünya Markaları Agora'da, Agora Artık Adapazarı'nda." 



Kaliteli eğlence merkezi 

İçindeki çocuğu yaşatan, 7'den 70'e tüm ziyaretçilere keyifli anlar geçirmeyi vaat eden Agora Adapazarı Eğlence Merkezi, 1770 m2'lik kapalı alanda yer alan 98 ürün grubuyla kendini çocuk hisseden herkese eğlenerek kaliteli zaman geçirme fırsatı sunacak. Interactive Video Oyunları, Air Hockey, Kiddie Rides Oyun Grupları, Mini Akülü Araç Parkuru, Soft Play Oyun Alanlarıyla alternatif eğlence seçenekleri sunan Agora Eğlence Merkezi, Star Wars, Subvvay Surfers, Transformers Theater, Temple Run, Kung fu Panda, Zombie, ice Game- Golden Fishin, Soft Play Oyun Parkı, Akülü Araç Parkuru, Sega- Hapoon Lagoon ve dünya çapında büyük ilgi gören oyunlarını Adapazarı'na getiriyor. 




Milliyet Doğu Marmara


Geri Dön