16 / 04 / 2024

Sakarya Akyazı itfaiye binasına kavuşuyor!

Sakarya Akyazı itfaiye binasına kavuşuyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazı’da İtfaiye Teşkilatına kazandırılacak projede devam eden çalışmaları yerinde inceledi.




Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazı’da İtfaiye Teşkilatına kazandırılacak projede devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Toçoğlu, “Akyazı’da bin metrekare alan üzerine 5 araçlık itfaiye binası inşa ediyoruz. Zemin iyileştirme çalışmalarımızı tamamladık. İnşallah kısa süre içerisinde 5 araç kapasiteli projemizi Akyazı’ya kazandıracağız” diye konuştu.


5 Araçlık Garaj

Başkan Toçoğlu, “İtfaiye Teşkilatımız çağın gerekliliklerine uygun yeni hizmet binasında çalışmalarına başladı. 13 bin metrekare alan üzerinde örnek bir projeyi şehrimize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tabi ilçelererimizin arasında mesafeler dolayısıyla olası yangınlarda ilçelerimizde de teşkilatlanmaya önem gösteriyoruz. İnşallah Akyazı’da da 5 araçlık bir tesisi kazandıracağız. Akyazı’ya ve hemşerilerimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.


Akyazı’ya Modern Bir Tesis

Başkan Zeki Toçoğlu, “Bilindiği üzere doğal afetlerde itfaiye teşkilatımız büyük öneme sahip. Daha önce de ilçelerimizde grup amirliklerimizi oluşturduk. Şehrimizin hemen girişinde Dörtyol Grup Amirliğimizi hizmete sunduk. Akyazı’da da modern bir tesis hizmete alacağız.  Yaşanabilecek herhangi bir olumsuzlukta burada bulunan ekiplerimiz anında müdahalede bulunabilecek” şeklinde konuştu.



Sakarya Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön