20 / 04 / 2024

Sakarya Belediyesi'ne 110 bin TL'lik borç için icra takibi!

Sakarya Belediyesi'ne 110 bin TL'lik borç için icra takibi!

Avukat Ufuk Uzunoğlu, Sakarya Büyükşehir Belediyesi'ne 110 bin TL'lik borç nedeniyle icra takibine geldi



Sakarya Büyükşehir Belediyesi'ne 110 bin TL'lik borcu nedeniyle icra takibine gelen alacaklı avukatları, borcun 3 taksitte ödeneceği taahhüt edilince hacizden vazgeçti.

Edinilen bilgiye göre, Büyükşehir Belediyesi geçen yıl 168 bin TL'lik çevre düzenlemesi yaptırdığı Global Park ve Çevre Tasarım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'ne 95 bin TL'lik alacağını ödemeyince Bakırköy 7. İcra Müdürlüğü'nce icra takibi başlatıldı.

Firma avukatları ve icra memuru, masraflar ve faiziyle birlikte 110 bin TL'yi bulan alacak için haciz işlemi yapmak üzere belediyeye geldi. Belediye ilgilileriyle yapılan görüşmede, borcun 3 taksitte ödeneceği taahhüdünü alan firma avukatları, haciz işlemi uygulamaktan vazgeçti.

Avukat Ufuk Uzunoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, temsil ettiği firmanın 95 bin TL'lik alacağının ödenmemesi üzerine Bakırköy 7. İcra Müdürlüğü'nce haciz işlemi başlattıklarını ifade ederek, "Belediye yetkilileri ile anlaşma sağlandı. Bugün bize 5 bin TL'lik ödeme yaptılar. Aralık ayında 35 bin, ocak ayında 40 bin TL ve şubat ayında da 30 bin TL ödeme yapılacak. Anlaşma sağlandı, sorun giderildi" diye konuştu.
AA


Geri Dön