18 / 04 / 2024

Sakarya Eminevim Nefes satılık!

Sakarya Eminevim Nefes satılık!

Firma: Eminevim

Proje: Eminevim Nefes

Lokasyon olarak; Akçakoca’ya 25 kilometre, Hendek’e 35 kilometre, Karasu’ya 15 kilometre uzaklıkta hayata geçirilen Sakarya Eminevim Nefes satılık daire tipleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak tasarlandı.



Sakarya  Eminevim Nefes  satılık daireler hakkında bilgi vermeden önce projenin diğer detaylarına geçelim. Proje, Kocaeli-Sakarya'da inşa ediliyor. 


15 km kum sahiline sahip olan  Eminevim  Nefes Evleri, toplamda 86 adet daireden meydana geliyor. Proje, 2 bin metrekare oturum alanına sahip. 


Dairelerin yaz kış kullanılabilir olarak dizayn edildiği Emin Evim Nefes Evleri, 7 bloktan oluşuyor. Proje, Sakarya’ya 70 kilometre,  İstanbul’a ise 178 kilometre uzaklıkta yer alıyor.


Sakarya Eminevim Nefes satılık daire alanları 55 metrekareden başlayıp, 85 metrekareye kadar yükseliyor. Projede yer alan dairelerin satışları başladı. 


Emin Evim Sakarya projesinin sosyal donatı alanları arasında; açık, kapalı ve çocuk havuzları, fitness salonları, çocuk oyun alanları mevcut. 


Eminevim projesi olarak yükselen Sakarya Eminevim Nefes satılık daire tipleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak dizayn edildi. 


Tel: 0262 321 53 88

Web Adresi: http://www.eminevim.com/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön