19 / 04 / 2024

Sakarya Erenköy'deki dönüşümde kimse mağdur olmayacak!

Sakarya Erenköy'deki dönüşümde kimse mağdur olmayacak!

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Evrenköy'deki kentsel dönüşüm projesini anlattı. Başkan Dişli, Evrenköy ile alakalı sorunların 70 yıl öncesine dayandığını belirtti.



Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, katıldığı AKP İl ve İlçe kadın kolları toplantısında Evrenköy projesini anlattı.


Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli tarafından “Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı” ilan edilen Evrenköy hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlendi. AKP İlçe Başkanı Mustafa Ak, İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Varol ve Adapazarı Belediye Başkan Yardımcı Mustafa Deverenli’nin hazır bulunduğu toplantıda, Başkan Dişli Evrenköy Mahallesinde yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi.

GELECEK VE MAĞDURİYET

Evrenköy ile alakalı sorunların 70 yıl öncesine dayandığını belirten Başkan Dişli “Adapazarı Belediyesi olarak Evrenköy Mahallesinde yapacağımız çalışmalar oldukça yoğun bir şekilde devam ediyor. Bu noktada her zaman vurgu yaptığımız iki konu var; bunlardan birincisi hak sahiplerinin süreç içerisinde mağdur edilmemesidir. Diğer bir husus ise, gelecekte Evrenköy halkının yaşayabileceği kanuni problemlerin şimdiden önüne geçmektir” diye konuştu.


Yeni Sakarya


Geri Dön