26 / 04 / 2024

Sakarya Erenler Belediyesi'nde dönüşüm ihalesi!

Sakarya Erenler Belediyesi'nde dönüşüm ihalesi!

Sakarya Erenler Belediyesi'nin gerçekleştirdiği kentsel dönüşüm projesinin 280 dairelik 1.Etabı için ihaleye çıkılıyor. İhaleyi kazanan firma şart nameye göre aldığı işi 550 günde bitirecek.



Erenler Belediyesi, Kentsel Dönüşüm Projesi için 1 Etap 280 konutun yapım işi için ihaleye çıkmaya hazırlanırken, Küpçüler'de Kentsel Dönüşüm Ofisi yapıyor. Projenin devamıyla ilgili tüm işler yeni yapılacak ofis binasında geçekleştirilecek. 


10 FİRMA BAŞVURDU


Erenler Belediyesi tarafından Küpçüler ve Yenimahalle bölgelerindeki 666 dönüm alanda başlatılan kentser dönüşüm projesinin 1. Etabı için ihale tarihi belli oldu. Belediyenin gerçekleştireceği ihalede 280 dairelik ilk bloklar 12 Aralık Cuma günü ihaleye çıkıyor. İhale için 10 firmanın başvuruda bulunarak başvuru dosyası aldığı ifade edildi. 


550 GÜNDE BİTECEK


İhaleyi alacak olan firma konutların yanı sıra 1 ticaret yapısı, peyzaj, kaldırm ve alt yapı işlerini kapsayan diğer işleri de yapacak. 

Belediyeler arasında Türkiye'de büyüklüğü ile ilk olma özelliği taşıyan Erenler Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 1. Etap konutları yer tesliminin ardından 550 günde tamamlanacak. 


Sakarya Adapostası Gazetesi




Geri Dön