26 / 04 / 2024

Sakarya Erenler İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesi’nde sona gelindi!

Sakarya Erenler İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesi’nde sona gelindi!

Sakarya Erenler İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesi’nde sona gelindi. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Erenler’de yapımı devam eden İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesi’nde incelemelerde bulundu.



Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Erenler’de yapımı devam eden İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesi’nde incelemelerde bulundu. Daha önce İl Özel İdaresi’ne ait arazi Büyükşehir Belediyesi’ne devrolmuş, Erenler Belediyesi de mevcut alanda İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesi çalışmalarına başlamıştı. Şehrin tanınmış hayırsever iş adamlarından Halit Evin ise okulların yeni eğitim yılına yetiştirilmesi için gerekli adımları atacağını duyurmuş, okulların tamamlanması için yapım masraflarını üstlenmişti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yaptığı açıklamada, “İl Özel İdaresi’nden devrolunan arazide inşa edilen İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesi’nin tamamlanmasını şehrimizin tanınmış iş adamlarından Halit Evin üstlendi. Çok güzel bir çalışma olmuş. Biz de Büyükşehir olarak gerekli çevre düzenlemelerini tamamlayacağız. Büyükşehir ve Erenler Belediyelerimiz ile değerli iş adamı Halit Evin’in katkıları ile şehrimize son derece önemli bir eğitim kompleksi kazandırıyoruz” diye konuştu.

Başkan Toçoğlu, “Eğitim alanında şehrimizde son derece önemli yatırımlar söz konusu. Şehrimizin eğitim kalitesini üst seviyelere çıkarmanın gayreti içerisindeyiz. Eğitim kalitesinin artmasıyla birlikte şehrimiz her alanda gelişimini de sürdürecektir. Hamdolsun bu alanda Sakarya’da ciddi bir birliktelikten bahsediyoruz. Tüm paydaşlarımız eğitim konusunda ciddi yatırımlar hayata geçiriyor. Bunun devamlılığı olacağına da inanıyorum. Şehrimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.



Hürriyet 


Geri Dön