17 / 04 / 2024

Sakarya Hendek'teki ahırlar şehir dışına çıkartılacak!

Sakarya Hendek'teki ahırlar şehir dışına çıkartılacak!

Hendek Belediyesi Mayıs ayı Meclis toplantısı gerçekleştirildi. Hendek Belediyesi Mayıs ayı meclis toplantısında, ilçede bulunan ahırların şehir dışına çıkartılması için imar komisyonunun çalışma yapması istendi.



Hendek Belediyesi Mayıs ayı Meclis Toplantısı Belediye Başkanı İrfan Püsküllü Başkanlığında meclis toplantı salonunda gerçekleşti. Gündemde bulunan dört maddeye eklenen dört ek madde ile birlikte sekiz gündem maddesi tek tek görüşüldü. Gündemdeki,  Hendek’te bulunan hayvan ahırlarının şehir dışına çıkartılması ile ilgili gerekli incelemeleri yapmak üzere imar komisyonuna havalesi, belediyemizce hazırlatılan tip projelere ilave proje eklenmesi maddeleri oy birliği ile kabul edildi.

DİĞER MADDELER

Gündemin diğer maddeleri olan, asfalt çalışmalarında kullanılmak üzere 3 milyon TL kredi kullanılması ve Hendek Belediyesi 2015 Mali yılı kesin hesabı oy çokluğu ile kabul edildi. Gündeme ilave maddeler, imar tadilat dosyaları ve Rasimpaşa Mahallesi’nde bulunan ve Yeşiller Spor Kulübüne tahsis edilen tesislerle ilgili tahsis kararının yeniden tanzim edilebilmesi için komisyona havale edilmesi maddeleri de oy birliği ile kabul edildi


Yeni Haber 


Geri Dön