25 / 04 / 2024

Sakarya İnönü caddesi yenileniyor!

Sakarya İnönü caddesi yenileniyor!

İnönü Caddesi’nde devam ettiğini belirten Büyükşehir Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Caddenin Kuzey Terminal istikametine gidişlerde kullanılan bölümünde asfalt çalışmalarımız tamamlanmak üzere. Ardından yolun diğer kısmını yenileyeceğiz” dedi.




Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlatılan asfalt çalışmaları Adapazarı İnönü Caddesi’nde devam ediyor. Büyükşehir Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “İhsaniye Camii ve Kuzey Terminal arasındaki 2 bin metrelik arterde dönüşüm çalışmalarımız devam ediyor. Caddenin Kuzey Terminal istikametine gidişlerde kullanılan bölümünde asfalt çalışmalarımız tamamlanmak üzere. Buradaki çalışmanın tamamlanmasının ardından yolun diğer bölümüne geçeceğiz” diye konuştu.


İnönü Caddesi Fiberlendi

Oktar, “Caddede ilk olarak deforme olan asfaltı tamamen kaldırdık. SASKİ bölgede yağmursuyu çalışmaları gerçekleştirdi. Bu çalışmaların bir kısmı tamamlandı; bir kısmı üzerinde işlemler sürüyor. Ayrıca yüksek hızlı internet hizmeti anlamına gelen fiber, yenileme projemiz kapsamında İnönü Caddesi’yle buluştu. Tüm bunların yanı sıra, işlemlerin tamamlandığı alanlarda asfalt serim çalışmaları yapılıyor. İnşallah bu etabı da tamamlayacak; çevre düzenlemelerinin ardından İnönü Caddesi’ndeki dönüşümü sonlandıracağız” ifadelerini kullandı.


Sakarya Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön