20 / 04 / 2024

Sakarya İŞKUR İl Müdürlüğü'ne yeni hizmet binası!

Sakarya İŞKUR İl Müdürlüğü'ne yeni hizmet binası!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından, 2016 yılı yatırım programı çerçevesinde 6.141.000,00 TL bedelle, Eksan Yapı İnşaat ve Tic. Ltd. Şti. firmasına ihale edilip yer teslimi yapılarak yapımına başlanan yeni hizmet binasında hizmet birimleri, kütüphane, toplantı salonu ve yemekhane yer alacak.




Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından, 2016 yılı yatırım programı çerçevesinde 6.141.000,00 TL bedelle, Eksan Yapı İnşaat ve Tic. Ltd. Şti. firmasına ihale edilip yer teslimi yapılarak yapımına başlanan yeni hizmet binası, betonarme karkas sistemiyle depreme dayanıklı olarak 1248metrekare oturum alanına sahip olup, toplam inşaat alanı 4993metrekare.


Adapazarı İlçesi Hızırtepe Mahallesinde bodrum + 3 kattan oluşacak hizmet binasında; hizmet birimleri, kütüphane, toplantı salonu ve yemekhane yer alacak.

Ayrıca ısıtma, soğutma, yangına karşı yağmurlama sistemi, sığınak ve engelli vatandaşların daha rahat hareket edebileceği hissedilebilir yüzey kaplamaları ile asansörün de yer alacağı, her türlü teknolojik donanıma sahip İŞKUR İl Müdürlüğü hizmet binasının 2017 yılı sonunda tamamlanması planlanıyor.



Sakarya Detay


Geri Dön