19 / 04 / 2024

Sakarya Kafeler Caddesi’nde kentsel tasarım başladı!

Sakarya Kafeler Caddesi’nde kentsel tasarım başladı!

Kafeler Caddesi’nde yenileme çalışmalarının başladığını duyuran Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “900 metre uzunluğundaki arterin genişliğini 16 metreye çıkaracağız. Bölgenin tamamında kaldırım ve yürüyüş yolları yenilemelerini de gerçekleştireceğiz”



Kafeler Caddesi’nde yenileme çalışmalarının başladığını duyuran Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “900 metre uzunluğundaki arterin genişliğini 16 metreye çıkaracağız. Bölgenin tamamında kaldırım ve yürüyüş yolları yenilemelerini de gerçekleştireceğiz” dedi.


Sakarya Büyükşehir Belediyesi, yeni dönem kentsel tasarım ve cadde yenileme projelerinin bir yenisini Serpan Kafeler Caddesi’nde başlattı. Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Daha önce de kamuoyu ile paylaşmıştık. Serpan Bağlar Caddesi, bilinen adıyla Kafeler Caddesi’nde, gerekli iyileştirme çalışmalarını başlatıyoruz. Bu kapsamda 900 metre uzunluğundaki arterin genişliğini 16 metreye çıkaracağız. Bölgenin tamamında kaldırım ve yürüyüş yolları yenilemelerini de gerçekleştireceğiz” diye konuştu.


Kafeler Caddesi’ne Yeni Yüz

Oktar şunları söyledi; “Şehir içi ulaşımda önemli yeri olan güzergâhlarda gerekli yenileme ve tasarım çalışmalarını gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Kısa süre önce Sakarya, İtfaiye ve Adnan Menderes Caddeleri; Yuvam, Şal ve Dar Sokaklarda çalışmalarımızı tamamlamış, bölgeleri yeni yüzlerine kavuşturmuştuk. Şimdi de Serpan için yeri oldukça önemli olan Kafeler Caddesi’nde gerekli yenilemeleri hayata geçiriyoruz. Ekiplerimiz çalışmalarına başladı.”


Kavşaklar Yenileniyor;

“Peyzaj ve çevre düzenleme çalışmalarının da tamamlanacağı bölge daha modern bir görünüme kavuşacak. Ayrıca güzergâhta başlattığımız proje ile Serpan Belediyesi hizmet binası ve Serpan İlçe Emniyet Müdürlüğü önlerindeki kavşaklarda da gerekli yenilemeler yapılacak. Yine güzergaha yakın bir arterde yeni bir bulvar çalışması başlattık. 7. Cadde’de de çalışmaların tamamlanması ile Serpan değer kazanmaya devam edecek.”



Bizim Sakarya


Geri Dön