24 / 04 / 2024

Sakarya Kemalpaşa Mahalle Meydanı’ndaki çalışmalar tamamlanıyor!

Sakarya Kemalpaşa Mahalle Meydanı’ndaki çalışmalar tamamlanıyor!

Sakarya Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Kemalpaşa Mahallesi’nde yapımı devam eden kapalı pazar yeri ve mahalle meydanını gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.



Sakarya Serpan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Kemalpaşa Mahallesi’nde yapımı devam eden kapalı pazar yeri ve mahalle meydanını gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.


Sosyal donatı

Farklı mimarisi ve işlevselliği ile bölge halkına hizmet verecek olan Kemalpaşa Mahalle Meydanı’ndaki çalışmaların büyük ölçüde tamamlandığını dile getiren Başkan Yusuf Alemdar, kapalı pazar yeri, futbol sahası ve sosyal donatı alanları ile Kemalpaşa Mahalle Meydanı’nın yeni yaşam alanı olacağını belirtti.


Hijyenik

Projenin bitirilmesi ile birlikte çarşamba günleri aynı güzergahta kurulan semt pazarının da yeni yerinde hizmet vereceğini dile getiren Alemdar, bu sayede pazar esnafının da olumsuz hava koşullarından etkilenmeyeceğini, modern ve hijyenik ortamda açacakları sergilerde vatandaşlara daha sağlıklı hizmet vereceklerini söyledi.


Mahalle meydanı

Kompleksin tamamlanması ile birlikte Kemalpaşa Mahallesi’nin yeni bir sosyal tesis daha kazanacağını ifade eden Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, mahalle meydanı görevinin yanı sıra ticari ve sosyal alanda sahip olacağı donatılarıyla birlikte hizmette olacağını söyledi.



Sakarya Yenigün

 


Geri Dön