29 / 03 / 2024

Sakarya Kuzey Terminal Kavşağı’nın inşaatı başladı!

Sakarya Kuzey Terminal Kavşağı’nın inşaatı başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehrin muhtelif bölgelerinde başlatılan kavşak çalışmalarına bir yenisi daha eklendi. Kuzey Terminal Kavşağı’nda çalışmalar başladı...




Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehrin muhtelif bölgelerinde başlatılan kavşak çalışmalarına bir yenisi daha eklendi. Kuzey Terminal Kavşağı’nda çalışmaların başlatıldığını ilan eden Büyükşehir Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Kuzey Terminal kavşağında çalışmalarımız başladı. Ada kavşak olarak hizmet sunacak bu alan trafiğin yoğun olduğu saatlerde sürücülerimize hızlı ve güvenli geçiş fırsatı sunacak. Hayırlı olsun” diye konuştu.


Bambaşka Bir Güzergâh

Oktar, “Ekiplerimizin kavşak projesinde bordür çalışmaları devam ediyor. Çok kısa bir süre içerisinde yeni kavşakta çalışmalarımızı tamamlayacağız. Bilindiği üzere şehir merkezi istikametinden Kuzey Terminale geçişlerde kullanılan İnönü Caddesi’nde de dönüşüm çalışmalarımız sürüyor. Hem bu alanın asfalt işlemleri hem de İnönü Caddesi’nin sonu olan Kuzey Terminal Kavşağı’nın yenilenmesiyle bu hat bambaşka bir yüze kavuşmuş olacak” ifadelerini kullandı.


Sakarya Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön