18 / 04 / 2024

Sakarya Müteahhitler Birliği'nin dönüşüm çalışmalarını destekliyoruz!

Sakarya Müteahhitler Birliği'nin dönüşüm çalışmalarını destekliyoruz!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şaban Dişli, " Sakarya Müteahhitler Birliği'ne olarak kentsel dönüşümle ilgili yapacak olduğunuz çalışmalarınızı destekliyor ve bu konuda her türlü katkıyı vermeye de hazırız” dedi.



MB’nin yeni Başkanı Murat Bayrak ve yönetim kurulu önceki günde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şaban Dişli, AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç ve AK Parti Sakarya eski Milletvekili Ali İnci ziyaret etti.


Tebrik

AK Parti Ekonomi İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili  Şaban Dişli, AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç ve AK Parti Sakarya eski Milletvekili Ali İnci; Sakarya Müteahhitler Birliği'ne “hayırlı olsun” ziyaretinde bulunarak, SMB’nin yeni Başkanı Murat Bayrak ve yönetim kurulunu tebrik etti.


Destek

Sakarya Müteahhitler Birliği'nin çalışmlarını ve faaliyetlerini yakından takip ettiğini ifade eden Şaban Dişli; “Çok olumlu hizmetlerde bulunduğunuzu memnuniyetle takip ediyorum. Bunların başında Ramazan ayında yetim öksüz, fakir, fukaraya, gazi ve şehit ailelerine yapmış olduğunuz bağışlardır. Diğeri ise Sakaryamızın güzelleşmesi adına yaptığınız çalışmlardır. Sakarya Müteahhitler Birliği'ne olarak kentsel dönüşümle ilgili yapacak olduğunuz çalışmalarınızı destekliyor ve bu konuda her türlü katkıyı vermeye de hazırız” dedi.


Teşekkür

Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanı Murat Bayrak ve yönetim kurulu üyeleri, kendilerine yapılan ziyarette ayrıca; mütahitlik yasasıyla ilgili değerlendirmelerde bulunarak, liman ve tren yolu hakkında da bilgi aldı. Ziyaretlerinden dolayı; Şaban Dişli, Fevzi Kılıç ve AK Parti ve Ali İnci’ye teşekkür etti.


Sakarya Adapostası Gazetesi


Geri Dön