28 / 03 / 2024

Sakarya Şal Sokak sil baştan yenilendi!

Sakarya Şal Sokak sil baştan yenilendi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir merkezinde başlatılan kentsel tasarım ve cadde yenileme çalışması sonlandı: Şal Sokak sil baştan yenilendi.




Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Adapazarı şehir merkezinde bulunan Şal Sokak’ta başlatılan yenileme çalışmaları sona erdi. Başkan Toçoğlu tarafından müjdesi verilen projenin etaplar halinde hayata geçirileceği belirtilmiş, bu kapsamda ilk olarak arterin Dr. Nuri Bayar İlkokulu ve Şerefiye Camii arasında kalan bölümünde çalışma başlatılmıştı. Bu bölgede SASKİ yağmursuyu çalışması yapmış, Fen İşleri ekipleri de kaldırım yenilemesi ve asfalt serim çalışmalarını sonlandırmıştı.


Tüm Etaplarda İşlem Tamam

Bölgenin 2. etabı olan Şerefiye Camii ve Adapazarı Belediyesi hizmet binası arasındaki bölümde de gerekli işlemler sonlandırıldı. İlk etapta olduğu gibi bu alanda da SASKİ tarafından gerekli işlemler hayata geçirildi. Yaya yolları yenilendi ve son olarak da bölgede asfalt serim işlemleri gerçekleştirildi. Büyükşehir Ulaşım ekipleri de arterin tamamında yol çizim ve gerekli işaretçiler üzerindeki çalışmalarını tamamladı. Böylelikle Şal Sokak baştan aşağıya yenilenmiş oldu.


Rögar Kapakları Asfalt Kodunda

Tamamlanan çalışmaları değerlendiren Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Bölgede çalışmalarımız günler öncesinden tamamlanmıştı. Lokal olarak ise mazgal ve rögar kapaklarının asfalt koduna eşit hale getirilmesi için çalışmalar gerçekleştirdik. Bu işlemlerimiz de arterin tamamı için sonlandı. Artık bölgede bulunan mazgal ve rögar kapakları asfalt koduna getirilmiş bulunuyor. Şal Sokak’ta büyük beğeni kazanan bir çalışmaya imza attık. Benzer çalışmalarımız şehrimizin birçok noktasında devam edecek. Şehrimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.


Sakarya Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön