26 / 04 / 2024

Sakarya Türk-İş İlköğretim Okulu'nun temeli atıldı

Sakarya Türk-İş İlköğretim Okulu'nun temeli atıldı

Sakarya İl Özel İdaresi tarafından 840 bin TL'ye ihale edilen ve 500 bin TL'sini Türk-İş'in karşılayacağı 16 derslikli ilköğretim okulunun temeli törenle atıldı.



Şeker Mahallesi'ndeki Türk-İş İlköğretim Okulunun temel atma töreninde konuşan Sakarya Valisi Hüseyin Atak, okulun yapımına destek olan Türk-İş Mali Genel Sekreteri Ergün Atalay'a teşekkür etti. Atak, Sakarya'da eğitim yatırımlarına destek olan tüm hayırsever vatandaşlara da minnettar olduklarını söyledi. Türk-İş Mali Sekreteri Ergün Atalay da Türk-İş için çok önemli ve anlamlı bir gün olduğunu belirterek, "Çok güzel duygular içindeyim. Hızlı trenin sefere başlayacağı günden bir önce bugün Türk-İş'in desteğiyle yapılacak bu okulun
temelini atmak, bize çok büyük mutluluk veriyor. Bu okul işçilerin parasıyla yapılacak" dedi.
Sakarya Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı ise il genelinde prefabrike okulların kalıcı binalara geçmesi konusunda önemli başarı sağlandığını söyledi.

Törene, AK Parti Sakarya milletvekilleri Ayhan Sefer Üstün, Recep Yıldırım, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran, Adapazarı Kaymakamı Akın Yılmaz, AK Parti Sakarya büyükşehir belediye başkan adayı Zeki Toçoğlu, CHP Sakarya büyükşehir belediye başkan adayı Cem Hatunoğlu, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Geri Dön