28 / 03 / 2024

Sakarya Ünal Ozan caddesi yenileniyor!

Sakarya Ünal Ozan caddesi yenileniyor!

Ünal Ozan Caddesi’nde gerçekleştirilen çalışmalar ile ilgili bilgiler veren Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Bin 200 metre uzunluğundaki arterde gerekli yenileme çalışmalarını gerçekleştiriyoruz." dedi




Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu tarafından şehir merkezine müjdesi verilen asfalt çalışmalarının ilki Ünal Ozan Caddesi’nde başladı. Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Şehir merkezinde bulunan caddelerde dönüşüm Ünal Ozan Caddesi’yle başlamış bulunuyor. İnşallah kısa süre içerisinde bölgedeki çalışmalarımızı tamamlayacak ve yenileme projelerimizi diğer caddelerimizde sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.


Ünal Ozan Caddesi Asfaltlanıyor

İhsaniye Camii ve Valide Camii arasındaki arterde devam eden çalışmalar ile ilgili açıklamalarda bulunan Oktar, “Bin 200 metre uzunluğundaki arterde gerekli yenileme çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Güzergahta deforme olan asfaltın tamamını kaldırdık. SASKİ de arterde yağmursuyu çalışmalarına devam ediyor. Ayrıca yüksek hızlı internet anlamına gelen fiber kabloları da caddemize yerleştireceğiz. Son olarak asfalt serimi ve çevre düzenlemesinin ardından Ünal Ozan Caddesi yeni yüzüyle vatandaşlarımızın kullanımına sunulacak” diye konuştu.


İnönü Caddesi’nde Devam Edecek

Oktar açıklamalarını şu şekilde sürdürdü; “İhsaniye Camii ve Valide Camii arasındaki güzergah olan Ünal Ozan Caddesi’ndeki çalışmalarımızı birkaç gün içerisinde tamamlamış olacağız. Hiç ara vermeden yine Adapazarı şehir merkezinde bulunan İnönü Caddesi’nde gerekli yenileme çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlattığımız çalışmalarımızın bir kez daha Sakarya’ya hayırlı olmasını diliyoruz.”



Sakarya Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön