25 / 04 / 2024

Sakarya yeni hal kompleksinde 80 dükkan yer alacak!

Sakarya yeni hal kompleksinde 80 dükkan yer alacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Arifiye Kirazca’da hayata geçirilen toptan Sebze ve Meyve Hali Kompleksi inşaatını inceledi.




Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Arifiye Kirazca’da inşa çalışmaları devam eden Toptan Sebze ve Meyve Hali Kompleksi’ni inceledi. Başkan Zeki Toçoğlu'na, SASKİ Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Kardan ve Ali Oktar, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, Sakarya Hal Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Çuhadar, Büyükşehir ve SASKİ bürokratları ile hal esnafı da eşlik etti.


Sakarya Hal Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Çuhadar konuyla ilgili olarak: “Türkiye’ye örnek olacak nitelikteki halde çalışmalar devam ediyor. Bölge hali ile esnafımız daha çok kazanç sağlayacak. Yeni hal kompleksimizin kolay ulaşım imkanlarına sahip olması da müşteri potansiyelini arttıracak, dolayısıyla talebin de bu orantıda artacağını ifade edebiliriz. Yeni halin şehrimize ve esnaflarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.


80 dükkan yer alıyor

Hal binasının sunacağı imkanlar ile esnafların büyük beğenisini kazanacağını dile getiren Başkan Zeki Toçoğlu, “Hal kompleksimizde belli metrekare ölçülerine sahip 80 dükkan, idari bina ve çok çeşitli ihtiyaç alanları yer alacak. Lojistik bakımından belki de Türkiye’nin en iyi konumuna sahip hallerinden birisini inşa ediyoruz. Yollarla ilgili bağlantı çalışmaları yapılacak. Bu noktada hazırlıklarımız sürüyor. Ana ulaşım akslarının çok yakınında, her açıdan ulaşımı kolay bir yerde bulunan halimizde yeni hal uygulamalarının hepsi yer alacak. Batı Karadeniz’e ve Doğu Marmara’ya önemli ölçüde hitap edecek. Her şey esnafımız için. Halimiz inşa edildiği konum ve yapısal özellikleri itibariyle Sakarya’ya önemli bir artı değer katacaktır. İnşallah bu projemiz ile hem esnafımız, hem Sakaryamız kazanacak” diye konuştu.



Sakarya Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön