24 / 04 / 2024

Sakarya'da imar değişiklikleri hassasiyetle yapılıyor!

Sakarya'da imar değişiklikleri hassasiyetle yapılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, "Biz şehirlerin bizlere emanet olduğu gerçeğinden hareketle özellikle imar konusunda hassas bir süreç takip ediyoruz. " dedi.



Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti İlçe Başkanları ile istişare ve değerlendirme toplantısında bir araya geldi 


"İLÇELERİMİZE HER ZAMAN SAHİP ÇIKACAĞIZ" 

AK Parti İlçe Başkanları ile istişare ve değerlendirme toplantısında bir araya gelen Başkan Toçoğlu, "Siyasetimizi belli temel değerler üzerine inşa eden bir hareketiz. Bize düşen görev değerlerimize bağlı kalarak siyaset yapmaktır. Anlık kazançlar bizim için önemli değildir. Şunu asla aklımızdan çıkarmayacağız: siyasette ve hayatta nihayetinde ilkeli bir duruşa sahip olanlar kazanır. Yöneticilik büyük sorumluluktur. İlçelerimize bu sorumluluk anlayışıyla sahip çıkacağız" dedi. 


SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş ve Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Kardan'ın da yer aldığı programda 16 ilçede Büyükşehir eliyle hayata geçirilen yatırımlar tek tek ele alındı. 

Toplantıda ayrıca SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş Sakarya'nın tamamındaki altyapı ve içmesuyu yatırımlarını; Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Kardan ise 16 ilçede tamamlanan projelerin sunumlarını gerçekleştirdi. 


Değerlerimize bağlı kalarak siyasete devam edeceğiz 

Toplantının ardından değerlendirmelerde bulunan Başkan Toçoğlu, "Her fırsatta ifade ediyoruz: üst üste girdiği 4 seçimden alının akıyla çıkmış teşkilatlara sahibiz. Bu vesileyle bir kez daha ilçe başkanlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. 


Teşkilatımızın tüm gayret ve çabasını her zaman arkamızda hissettik. Siyasetimizi belli temel değerler üzerine inşa eden bir hareketiz. Bize düşen görev değerlerimize bağlı kalarak siyaset yapmaktır. Anlık kazançlar bizim için önemli değildir. Şunu asla aklımızdan çıkarmayacağız: siyasette ve hayatta nihayetinde ilkeli bir duruşa sahip olanlar kazanır. Yöneticilik büyük sorumluluktur. İlçelerimize bu sorumluluk anlayışıyla sahip çıkacağız" diye konuştu. 


İlçelerimize hizmete devam 

Toçoğlu, "Hizmet konusunda 16 ilçemizin tamamının hiçbir şüphesi olmasın. Daha önce de açıkladığımız üzere 2016 da asfalt yılı olarak anılacak. Şehir merkezi ve ilçelerimiz grup yollarında kapsamlı bir asfalt çalışması başlatacağız. Bizim en önemli işimiz asfalt, altyapı ve sudur. Biz bu konuda samimiyiz. Acil ihtiyaçlar doğrultusunda yol haritamızı belirledik. Ekibimiz planlamalarını yaptılar. Asfalt sezonu başlar başlamaz belirlediğimiz programı gerçekleştireceğiz. Oldukça verimli bir dönemi daha tamamlayacağımızı düşünüyoruz. İnşallah şehrimiz için en güzeli hayata geçirilecek" dedi. 



Şehir bize emanet 

Açıklamalarının devamında imar konusundaki hassasiyetlerine vurgu yapan Başkan Zeki Toçoğlu, "Biz şehirlerin bizlere emanet olduğu gerçeğinden hareketle özellikle imar konusunda hassas bir süreç takip ediyoruz. 


Sakarya'nın tamamını korumak bizim asli görevimizdir. İmar konusundaki hassasiyetimiz daha belediyeciliğimizin ilk günlerinden bu yana devam etmektedir. Gerek yapılan planlar, gerek imar değişiklikleri bu hassasiyetimizle hayata geçirilmektedir. Geçirilmeye de devam edecektir" ifadelerini kullandı. Toçoğlu toplantının sonunda yeni imar uygulamaları ile ilgili ilçe başkanlarına ayrıntılı bilgiler verdi. 


Akşam Haberleri Gazetesi


Geri Dön