29 / 03 / 2024

Sakarya'daki dönüşümde sona gelindi!

Sakarya'daki dönüşümde sona gelindi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin şehir merkezi ve 16 ilçe grup yolunda ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlattığı dönüşüm çalışmaları bir bir tamamlanıyor.



Adapazarı Dibektaş Caddesi’nde yenileme projesi başlatan Sakarya Büyükşehir Belediyesi, bin metre uzunluğundaki caddeyi sil baştan yeniledi. Dibektaş’ta tamamlanan çalışmalar, mahalle sakinleri ve vatandaşlardan tam not aldı.


Yenilendi

Arterde hayata geçirilen çalışmaları değerlendiren Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Bin metre uzunluğundaki caddenin deforme olan asfaltının tamamını kaldırdık. SASKİ ekipleri bölgede yağmursuyu çalışmaları gerçekleştirdi. Daha sonra caddenin İhsaniye Camii ve Şeker Mahalle Kapalı Pazar Yeri arasında kalan kısmında asfalt serim işlemlerimizi gerçekleştirdik. Ayrıca şunu da eklemeliyim, arterin tamamına yüksek hızlı internet hizmeti anlamına gelen fiber kablolar da döşendi. Tüm bu işlemlerin sonundaki çevre düzenlemelerinin ardından arter yeni yüzüne kavuşmuş oldu. Şehrimize hayırlı olsun” diye konuştu.




Sakarya Yenigün


Geri Dön