26 / 04 / 2024

Sakarya'nın en büyük Vitra & Artema Showroom'u açıldı!

Sakarya'nın en büyük Vitra & Artema Showroom'u açıldı!

Eczacıbaşı Grup Şirketi İntema'dan Vitra & Artema markalarının Yetkili Satıcılık vasfını üstlenen Albuyur İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Albuyur Sakarya'nın en geniş Vitra & Artema Showroom'unu hizmete açtı.



Eczacıbaşı Grup Şirketi İntema'dan Vitra & Artema markalarının Yetkili Satıcılık vasfını üstlenen Albuyur İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Albuyur; çok sayıda davetlinin katılımıyla düzenlediği muhteşem açılış töreni Sakarya ilinin en geniş Vitra Showroom'unu hizmete soktu.


2012 yılında imzalanan münhasır yetkili satıcı sözleşmesi ile yaklaşık 12 yıldır Sakarya'da yetkili satıcısı bulunmayan Eczacıbaşı Grup Şirketi İntema'dan Vitra & Artema markalarının Yetkili Satıcılık vasfını üstlenen Albuyur İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Albuyur; Adapazarı Papuççular Mahallesi. Pabuççular Caddesi (Kavaklar Camii yanında) çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleştirdiği muhteşem açılış töreni Sakarya ilinin en geniş Vitra Showrrom'unu hizmete soktu.


Açılış ve duygu yüklü plaket


Açılış kurdelesini, her zaman ve her konuda yanında olup, destekçisi olan; Murat Terlemez, Eczacıbaşı İntema Türkiye Satış Direktörü Eser Ersoy, Eczacıbaşı, Binali Öner (Eniştesi), Av. Ferda Kutluğ (Baldızı) ve Hıdır Albuyur (babası) ile birlikte kesen Albuyur İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Albuyur; çalışmaların her zaman sevgi ve saygı çerçevesi içerisinde yapılması gerektiğini vurgulayan, bu mutlu gününde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına teşekkür ettiğini söyledi. Atilla Albuyur açılışta ayrıca; Albuyur İnşaat'ın kuruluşunda, Eczacıbaşı Grup Şirketi İntema Vitra & Artema markalarının Sakarya Yetkili Satıcılık Showrrom'unun yapımında destek olan firma ve kişilere teşekkür plaketi verdi.


Seçkin davetliler


Davetlilerin canlı müzik ile karşılandığı ve kokteyl ikram edildiği açılışa; Eczacıbaşı İntema Marmara Bölge Müdürü Özgür Erengin, Eczacıbaşı Grup Şirketi Vitra Yapı Ürünleri Grubu Satış Direktörü Eser Ersoy, Eczacıbaşı Grup Şirketi İntema Toplu İşler Satış Müdürü Barış Doğan, SATSO 7. Meslek Komitesi Başkanı Adem Bilgen, SASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Bahar, İnşaat Mühendisleri Odası Sakarya Şube Başkanı Hüsnü Gürpınar, işadamları, esnaflar ve çok sayıda davetli katıldı. Açılış katılamayan davetliler ise gönderdikleri çelenklerle, Eczacıbaşı Grup Şirketi İntema Vitra & Artema markalarının Sakarya Yetkili Satıcılık Albuyur İnşaat'ı çiçek bahçesine çevirdi.


Geri Dön