24 / 04 / 2024

Saks Fifth Avenue, İstanbul'a geliyor!

Saks Fifth Avenue, İstanbul'a geliyor!

Lüks tüketimin mabedi Harvey Nichols"tan sonra dünyanın en klas mağazası da İstanbul"a geliyor. Türkiye pazarı için bir ara Boyner Grubu"nun görüşmeler yürüttüğü ˜Saks Fifth Avenue", Demsa Group ile el sıkıştı



* Harvey Nichols"ı da bünyesinde bulunduran Demsa Group, yılın en ˜lüks transferi"ne imza attı.
* Demsa"nın sahipleri Demet Sabancı çetindoğan ve Cengiz çetindoğan çiftinin mağazanın yeri için alışveriş merkezi ısrarı yokmuş. Nişantaşı ve Bağdat Caddesi"nde de incelemeler yapılıyormuş.
* Amerikan sosyetesinin alışveriş yaptığı, bünyesinde Off 5th, Parisian, Younkers, Herberger"s, Carson Pirie Scott ve Bergner"s markalarını da bulunduran Saks Fifth Avenue, dünyanın en prestijli mağazalarından.
* Peki bu transfer Demsa"ya ne kazandıracak Türkiye"de lüks giyim perakende sektöründe Harvey Nichols, D&G, Brandroom, Diana Von Furstenberg, Salvatore Ferragamo, Elie Thari, Gianfranco Ferre gibi markalarla büyük oyunculardan biri haline gelen Demsa Group, zenginlerin mağazası Saks"la lig atlayacak. Lüksün lüksü olacak. çünkü Saks Fifth Avenue, dünyaca ünlü tasarımcıların ürünleri, lüks markalar kadar gösterişli mağaza dekorasyonlarıyla da tanınıyor.
SONGÜL HATISARU/Milliyet


Geri Dön