29 / 03 / 2024

Salih Cora: Trabzon bölgenin ağabeyi olmalı!

Salih Cora: Trabzon bölgenin ağabeyi olmalı!

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Avukat Salih Cora, Trabzon'un hizmetin en kalitelisini hak ettiğini belirterek, "Trabzon bölgenin ağabeyi olmalı" dedi. Salih Cora, Trabzon'a hizmet etmek için milletvekilliğine aday olduğunu belirtti.



AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Avukat Salih Cora, Trabzon'un hizmetin en kalitelisini hak ettiğini belirterek, "Trabzon bölgenin ağabeyi olmalı" dedi. Trabzon'a hizmet etmek için milletvekilliğine aday olduğunu belirten Avukat Salih Cora, "Bu anlamda çok önemli proje ve düşüncelerimiz var. Halkımızın desteği ile büyük işler başaracağız. Demiryolu projesinin gerçekleştirilmesi Trabzon'un ticari hayatına çok önemli bir katkı sunacaktır. Ayrıca havalimanına ikinci pistin kurulması ve Pelitli Kentsel Dönüşümü'yle daha modern bir Trabzon görünümü ortaya çıkacak" dedi. 


GERİ KALMA LÜKSÜMÜZ YOK 


Trabzon'un geri kalma lüksü olmadığım belirten Cora, "Trabzon bölgede ağabey konumunda olmalı. 

Trabzon bölgenin ve Türkiye'nin en önemli ünivetsitelerinden birine sahip. Bunun dışında artık Kanuni Bulvarı'nı bitiriyoruz. Güney Çevre Yolu da konuşulmaya başlandı ve bir an önce oranın imar planlarının ortaya konulup alt yapı çalışmalarına başlanılması gerektiğine inanıyoruz. Yeşil Yol Projesi'yle beraber de yayla turizmini öncelikli hale getireceğiz. Trabzon bölgenin önder şehri haline gelecek" şeklinde konuştu. 


Karadeniz de Son Nokta


Geri Dön