20 / 04 / 2024

Salih Erkek: Karabağlar'da en büyük sorun kentsel dönüşüm!

Salih Erkek: Karabağlar'da en büyük sorun kentsel dönüşüm!

Karabağlar'ın 55 mahallesinde vatandaşlarla sürekli görüştüğünü ve ifade eden CHP Karabağlar Belediye Başkan aday adayı Salih Erkek, ilçenin en öncelikli sorununun kentsel dönüşüm ve istihdam olduğunu belirtti...



CHP Karabağlar Belediye Başkan aday adayı Salih Erkek, ilçenin en öncelikli sorununun kentsel dönüşüm ve istihdam olduğunu söyledi. 

Karabağlar'ın 55 mahallesinde vatandaşlarla sürekli görüştüğünü ve insanların teveccühleriyle karşılaşmaktan memnun olduğunu ifade eden CHP Karabağlar Belediye Başkan aday adayı Salih Erkek, düzenlediği geniş katılımlı toplantılarda Salih Erkek kentsel dönüşüm, istihdam, sağlık sorunları ve sokak köpeklerinin en ciddi sıkıntılar olarak ön plana çıktığını belirtti. 

Güçlü bir kadro ile seçime hazırlandığını belirten Erkek, "Karabağlar'ın tüm mahallelerini geziyoruz. En önemli sorunlar kentsel dönüşüm, istihdam, sağlık ve sokak köpekleri. Kadifekale Güzelleştirme Derneği olarak bölgeye hizmetlerde bulunduk. Şimdi bunu Karabağlar'ın geneline taşıyacağız" diye konuştu. 



Yeni Asır


Geri Dön