20 / 04 / 2024

Salih Özbalcı kimdir?

Salih Özbalcı kimdir?

Samsun Ladik Belediye Başkanı Salih Özbalcı kimdir? Salih Özbalcı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Salih Özbalcı, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Salih Özbalcı...



Salih Özbalcı kimdir?

Samsun Ladik Belediye Başkanı Salih Özbalcı, 30.06.1958 Tarihinde Ladik Yeni Cami Mahallesi'nde doğdu. İlk öğrenimini Akdağ İlkokulu’nda, orta öğrenimini Ladik Akpınar Öğretmen Lisesi'nde tamamladı. 


1980 yılında Samsun Eğitim Enstitüsü Sosyal Bilgiler bölümünü bitirdi. 


1992 Yılında Eskişehir Anadolu Üniversitesi'nde Lisans tamamlayarak Tarih Öğretmeni oldu. Iğdır ve Samsun’da Öğretmen, Müdür yardımcısı, Müdür başyardımcısı ve Okul müdürü olarak görev yaptı. 


Meslek hayatı boyunca 12 defa Takdir, Teşekkür ve aylıkla ödüllendirildi.5 yıl yurt dışında (Libya) başarıyla görev yaptı. 


Yurt dışı görevinde iken Libya başta olmak üzere, Mısır ve Tunus’ta bulundu. AB projesi kapsamında görevli olarak, İspanya, İtalya, Polonya, Hırvatistan, Rusya, Letonya, Romanya, Macaristan, Avusturya, Çek Cumhuriyet’ inde incelemelerde bulundu. Hollanda da uluslararası kampa katıldı. 


Belçika ve Fransa’yı gezme imkanı buldu. 2000 yılında Almanya da bulundu. Ayrıca 1998’de Gürcistan ve Azerbaycan’a bir grup eğitimci ile eğitim amaçlı ziyaretlerde bulundu. 


Samsun İlkadım Köksal Ersayın Anadolu Lisesi Müdürü ve Tarih Öğretmeni olarak görevini sürdürürken 31.10.2013 tarihinde de Ak Parti Ladik Belediye Başkan Adaylığı için görevinden istifa etti. 


Evli ve 3 çocuk babasıdır.


Ladik turizm için değerli!



Geri Dön