18 / 04 / 2024

Salihli Sebahattin Gülsoy Parkı açıldı!

Salihli Sebahattin Gülsoy Parkı açıldı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Salihli Belediyesi tarafından yaptırılan Sebahattin Gülsoy Parkı’nın açılış törenine katıldı. Parkın açılışında konuşan Başkan Ergün, Salihli Belediyesi’ne teşekkür etti.




Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Salihli Belediyesi tarafından yaptırılan Sebahattin Gülsoy Parkı’nın açılış törenine katıldı. Salihli’nin sevilen ismi Sebahattin Gülsoy’un adının verildiği parkın açılışında konuşan Başkan Ergün, yapılan parkın çocukların gelişimine katkı sağlayacağını belirterek, Salihli Belediyesi’ne teşekkür etti.

Salihli Belediyesi tarafından Zafer Mahallesinde yapılan Sebahattin Gülsoy Parkı’nın açılış töreni yapıldı. Açılış törenin Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Fuat Uzun, Aytaç Yalçınkaya, MHP İl Başkanı Tanju Balatlı, MHP Manisa Milletvekili Adayları Zeynel Balkız, Hasan Eryılmaz, Yaşar Coşkun, Mehmet Memiş, Murat Erim ve çok sayıda vatandaş katıldı. Salihli’nin sevilen ismi Sebahattin Gülsoy isminin verildiği parkın açılışında Kur-an’ı Kerim okundu. Açılış töreninde konuşan Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, “ Salihli’de farklı bir şeyi yaşatmak istedik. Belediye farklı parklar yapabilir, ancak Salihli’ye mal olmuş insanların ismini bir ömür boyu yaşatmak çok daha farklı bir anlayıştır. Bugün bunu yapıyoruz. Bizim Sebo Reisimiz çok farklı bir insandı. Partilerimizin oy birliğiyle bu kararı aldık. Bu parkı yapan arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

‘Çocuklarımız için bu alanları arttırmalıyız’

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’de parkın açılış töreninde olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, yapılan parka Sebahattin Gülsoy isminin verilmesinden dolayı Salihli Belediye Meclisi’ne teşekkür etti. Başkan Ergün, “Burada yapılan alan adıyla yaşasın. Evlatlarımıza en iyi alanları, onların kişiliklerinin gelişimi noktasında bu alanları belediyeler olarak bizler arttırmak zorundayız. Merkezde 57 mahallede el atmadık yer bırakmadık. Başkanımıza da çok teşekkür ediyorum. Zafer Mahallesine bu güzel park hayırlı olsun” diye konuştu. Konuşmaların ardından Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda ve protokol üyeleri parkın açılışını yaptı. Açılış töreninin ardından parkı gezen Başkan Ergün, çocuklara oyuncak dağıtıp,  fotoğraf çektirdi.


Manisa Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön