24 / 04 / 2024

Salıpazarı Halkbank Binası otel oluyor!

Salıpazarı Halkbank Binası otel oluyor!

Salıpazarı Halkbank Binası otel oluyor. Sapaz Otelcilik, Halk GYO'nun Salıpazarı'ndaki 10 katlı binasını 3 yıldızlı otel projesi olarak hizmete sunacak...




İstanbul Beyoğlu İlçesi Kılıçali Paşa Mahallesi'ne bağlı Meclisi Mebusan Caddesi üzerinde yer alan Halkbank Karaköy Binası'nı 2012 yılında ihaleye çıkarmıştı.


1.196 metrekare alanda yer alan 10 katlı bina, Sapaz Otelcilik tarafından yapılan tadilat sonrasında 3 yıldızlı otel olarak faaliyete açılacak.


Proje alanında mevcutta yer alan 10 katlı bina Halkbankası Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş’ye ait olup, 30 Mart 2015 tarihinde Beril Otelcilik Turz. Ve Tic. Ltd. Şti ile Halkbankası Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş arasında gayrimenkulün kiralanması ve tadilatı için sözleşme imzalandı. Sapaz Otelcilik Turizm İnşaat  San. ve Tic. A.Ş. ile Beril Otelcilik Turz. Ve Tic. Ltd. Şti. arasında imzalanan protokolle, işbu sözleşmenin  Sapaz Otelcilik Turizm İnşaat  San. ve Tic. A.Ş.’ye devri gerçekleştirildi. 


125 oda kapasiteli planlanan otel projesinde 2. bodrum katta otopark, 1. bodrum katta sığınak, zemin katta lobi ve restoran, diğer katlarda odalar olacak.


Salıpazarı Halkbank Binası otel oluyor!




Geri Dön