26 / 04 / 2024

Sall Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Sall Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Ayob M. A. Rash Ahmeda Rash tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.




Sall Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Ayob M. A. Rash Ahmeda Rash tarafından kuruldu.


Sall Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Sirketin amaç ve konusu baslıca sunlardır. -Gayrimenkul alım satımı,is danısmanlıgı islerini yapmak. -Insaat taahhüt ve müteahhitlik isleri yapmak, resmi ve özel insaatlar yapmak. -Nakil vasıtaları, binek araçları,motosiklet,bisiklet,çocuk oyuncakları ve alet edevatı yedek parçaları ticareti ve nakliyeciligini yapmak. -Her türlü otobüs, kamyon, kamyonet, otomobil, minibüs, midibüs, treyler, çekici, motosiklet, sehir içi minibüs ile tasımacılık, tır gibi, kara araçları ile sehir içi, yurt içi ve yurt dısı esya ve yolcu tasımacılıgını yapmak, isletmek, islettirmek, kiralamak, kiraya vermek. -Kara, deniz, hava araçları ile ilgili servisler vermek, bunların kumanyalarını, sularını, akaryakıtlarını yedek parçalarını, aksesuar ve lastiklerinin tamir bakımını, ......ve anasözleşmesinde yazılı işler




Geri Dön