19 / 04 / 2024

Saluklasik Nilüfer projesi 6 bin metrekare üzerinde yükseliyor!

Saluklasik Nilüfer projesi 6 bin metrekare üzerinde yükseliyor!

Yedsa İnşaat, Nilüfer'de Salusklasik projesini hayata geçirdi. 68 daire ve 16 dükkândan oluşan proje, uygulanan fore kazık sistemi sayesinde güveni simgeleyen imajıyla ön plana çıkıyor..



Detaydan bütüne mükemmeliyetçi bir anlayışı olan Salusklasik'te yaşam aralık ayında başladı. Göz alıcı mimarisi, merkezi konumu ve tüm aile fertlerinin bir şeyler bulabileceği sosyal imkânlarıyla şehir yaşamında ihtiyaç duyabilecek tüm konforu sunuyor. Tüm projelerinde uyguladığı fore kazık sistemi sayesinde güveni simgeleyen imajıyla öne çıkan Yedsa İnşaat, 'Şehir yaşamını sizin için yeniden yorumluyoruz' sloganıyla Nilüfer'de Salusklasik projesini hayata geçiriyor. 


ALIŞVERİŞ MERKEZİ DE VAR 

Yedsa İnşaat Genel Müdürü Serkan Savu, bu projede tasarımından üretim aşamasına kadar geçen tüm süreçlerde yaşam kalitelisi ve konforunu ön plana çıkardıklarını söyledi. Savu, 6 dönüm arazi üzerine toplam 22 bin metrekare kapalı alanda inşa edilen projede 68 daire (3+1 ve 4+1 normal daireler ve çatı dubleksleri) ile 16 dükkân bulunduğunu açıkladı. Salusklasik'te yer alacak olan 16 mağazada konut sakinlerinin aradığı her şeyi bulabileceğini anlatan Savu "Yaşamdan zevk alanların seçkin bir buluşma noktası olarak konumlandırılan ticaret merkezimiz, potansiyeli ile tüm yatırımcıları heyecanlandıracak" diye konuştu. 


DEPREME DAYANIKLI

Tüm projelerinde depreme dayanıklılığı ön planda tuttuklarını ifade eden Savu şu bilgileri verdi: " Bizim için hayati önem taşıyan fore kazık uygulaması. Yedsa inşaat bu uygulamayla 10 yılı aşkın süredir ekonomik olduğu kadar depreme dayanıklı konutlar üreterek hizmetini sürdürüyor. Bu kapsamda projenin inşa edileceği alanda yönetmeliklere uygun olarak zemin etütleri yapılıyor. Statik sistem bu etütler göz önüne alınarak oluşturuluyor. Mevcut zemin fore kazık sistemi ile iyileştirilerek bloklar altına 238 adet, çapı 70 cm, boyu 17 metre beton kazıklardan oluşan temel sistemi uygulanıyor."


Sabah


Geri Dön