18 / 04 / 2024

Samandağ'da değişim sürüyor!

Samandağ'da değişim sürüyor!

"Değişim sürüyor" sloganıyla yoluna emin adımlarla devam eden Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir önderliğinde yürütülen toplu konut projesi için start verildi. Samandağ' da değişim sürüyor...



"Değişim sürüyor" sloganıyla yoluna emin adımlarla devam eden Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir önderliğinde yürütülen toplu konut projesi için start verildi. 


Söz konusu toplu konutlar 7 Ayrı blokta, 14 Adet 2+1, 98 Adet 3+1 toplamı 112 daire, 19 Adet ise iki katlı "avlulu" evden oluşacaktır. 131 konutluk toplu konutların inşaatına başlandı. Toplu konutlarla birlikte aynı alanda bir adet market ve çok amaçlı salon (Taziye evi) de yapılacak. 


Başkan Nehir, "Başlanılan inşaat anahtar teslimi olarak ihale edilmiştir. Binaların tesisatı, kalorifer sistemi, asansörleri v.b birlikte tamamlanacaktır. Ayrıca proje kapsamında toplu konut alanının içerisinde, park alanı ve çocuk oyun alanı da yapılacaktır. 


Toplu konudan yapmamızın amacı tarım alanlarını korumak, birlikte yaşam kültürünü geliştirmek, yurtdışı ve yurtiçinde emek harcayan gençlerimizin türlü zorluklarla çalışarak mülk sahibi olabilmeleri için spekülatif fiyatlar yerine daha uygun, makul bir fiyatla gayrimenkul sahibi olabilmelerini sağlamaktır" dedi. 


Milliyet Business


Geri Dön