29 / 03 / 2024

SAMET, Almanya Interzum Fuarı’nda yeni ürünlerini tanıttı!

SAMET, Almanya Interzum Fuarı’nda yeni ürünlerini tanıttı!

Türkiye’nin lider mobilya aksesuar markası SAMET, dünyanın en büyük mobilya aksesuar fuarı olan Almanya Interzum Fuarı’nda, inovatif yaklaşımı ve yeni ürünleri ile bir ilke imza attı.



Interzum 2015 kapsamında, Çekmece Sistemleri kategorisine yepyeni bir soluk getiren” SMART FLOW” ’un yanı sıra   “ALPHA BOX ” ve Kalkar Kapak Sistemleri kategorisinde “ D-LITE LIFT “ ürünleri ile ‘İnovasyon Dünyası’nı mobilya sektörünün uluslararası temsilcilerine tanıtan SAMET, tüm ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü.


SAMET, dünyanın en büyük uluslararası mobilya ve dekorasyon yan sanayi fuarı olarak 2 yılda bir Köln‘de düzenlenen ve uluslararası firmaların yeniliklerini tüm dünyaya duyurduğu Interzum’da SMART FLOW’un da aralarında bulunduğu 3 özel ürün lansmanı ile ‘İnovasyon Dünyası’nı tanıttı. 


SAMET, Interzum Fuarı’nda, çekmece sistemleri kategorisinde “SMART FLOW” ve “ALPHA BOX”; kalkar kapak kategorisinde ise “D-LITE LIFT” ürünlerini dünya mobilya aksesuar sektörü ile buluşturdu.


Lansmanın başrolü, üstün teknolojiyi mükemmel tasarım ve inovasyonla buluşturan, ince ve elegan yanak tasarımı ile eşsiz bir ürün olan “SMART FLOW” Çekmece Sistemleri’ndeydi. Üstün ray teknolojisi ve fonksiyonelliği ile öne çıkan “ALPHA BOX” ve Kalkar Kapak Sistemlerinde menteşe kullanmayan teknolojisi ile önemli bir kolaylığa ve şık tasarıma sahip olan “D-LITE LIFT“ in sergilendiği fuarda SAMET, global arenada mutfak/banyo başta olmak üzere tüm yaşam alanlarında trendleri belirlemedeki iddiasını da ortaya koymuş oldu.


INTERZUM Fuarı’nın hem sektörün nabzını tutmak hem de yenilikleri duyurmak adına en önemli uluslararası platformlardan biri olduğuna dikkat çeken SAMET Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ufuk Kızıltan şunları söyledi: “SAMET olarak Ar-Ge ve inovasyonu, yatırım alanımızın merkezinde görüyoruz. Son yıllardaki “tüketici davranış değişiklikleri”, bize mevcut ürünlerimizi geliştirme ve yeni ürünleri tasarlama açısından önemli içgörüler sağlıyor. Teknolojimizi tasarım ve inovasyon anlayışımızla bütünleştirerek uluslararası platformda da lansmanını yaptığımız yeni ürünlerimizin başarısı, ulusal ve uluslararası ödüllerle tescilleniyor.


Bu kapsamda 2013 yılında ELA-Elastik Menteşe Kapağı ve 2014 yılında MonoLift & DuoLift Tekli ve İkili Kalkar Kapak Sistemleri gibi sektöre yön veren ürünler, inovasyon yolculuğumuzun kilometre taşlarındandı. İlk kez INTERZUM Fuarı’nda sergilediğimiz SMART FLOW, ALPHA BOX, D-LITE LIFT ürünleri sayesinde inovasyon yolculuğumuzu bir üst kademeye taşıyarak bir “İnovasyon Dünyası” yaratmanın gururunu yaşıyoruz. ‘Tasarım’ ve ‘fonksiyon’u bir araya getirdiğimiz, ‘akıllı tercihlerin nedeni’ olan katma değerli ürünlere yapacağımız yeni yatırımlarla birlikte, ‘SAMET’in İnovasyon Dünyası’nı genişletmeyi sürdüreceğiz.”


42 yıllık tarihinin en kapsamlı tanıtım etkinliği olan ve ‘SAMET’in İnovasyon Dünyası’ adıyla gerçekleştirilen lansmanda SAMET, etkinliğe özel hazırlanan basın kiti  ve video gösteriminin yanı sıra dünyanın en büyük mobilya üreticilerine ve uluslararası basına yönelik özel sunumlarla büyük ilgi topladı.


Geri Dön