19 / 04 / 2024

Samet mobilya aksesuarları Woodworking Fair’de ürünlerini sergiledi!

Samet mobilya aksesuarları Woodworking Fair’de ürünlerini sergiledi!

Türkiye’nin lider mobilya aksesuar markası SAMET, iki yılda bir gerçekleştirilen IWF-International Woodworking Fair’de gövde gösterisi yaptı. Firma ürünlerini Woodworking Fair 2014’teki gövde gösterisiyle gözler önüne sermiş oldu.



İtalya, Almanya ve son olarak Rusya’da açtığı showroomlarla yurtdışı atılımlarını sürdüren SAMET, Atlanta çıkartmasıyla gözünü Amerika’ya diktiğini gözler önüne serdi. SAMET’in standında yeni nesil çekmece sistemleri SLIDEA, Ayarlanabilir Yavaşlatıcılı Menteşe IMPRO ve INVO, FACE FRAME Menteşe Sistemleri ve Defne Koz &Marco Susani tasarımı ELA Elastik Menteşe Kapağı ile MONOLIFT & DUOLIFT Kalkar Kapak Sistemleri fuar ziyaretçilerinin büyük beğenisi kazandı.



SAMET, 20-24 Ağustos 2014 tarihleri arasında Amerika’nın Atlanta kentinde gerçekleştirilen IWF-International Woodworking Fair’e damgasını vurdu. Defne Koz&Marco Susani işbirliği ile tasarım ve inovasyonu buluşturan ürünler geliştiren SAMET, yurtdışı atılımına bütün hızıyla devam ediyor. SAMET, yurtdışı showroom yatırımlarına Amerika’da devam edeceğinin sinyallerini IWF-International Woodworking Fair 2014’teki gövde gösterisiyle gözler önüne sermiş oldu.


Yurt dışı yatırımları ve inovatif ürünlerle büyümeye devam edeceklerini vurgulayan SAMET Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ufuk Kızıltan: “Her geçen gün zorlaşan rekabet koşullarını; yurtdışı pazarlarına yatırım yaparak, hem teknolojisi hem de tasarımıyla mobilyalarda fark yaratan inovatif ürünler geliştirerek aşmayı hedefliyoruz. Bu hedef doğrultusunda bir yandan yurtdışı yatırımlarımızı sürdürürken, diğer yandan da yenilikçi ürünlere imza atıyoruz. İtalya ile başlayan yurtdışı yatırımlarımızı Almanya ve son olarak Rusya showroomlarımız ile devam ettirdik. Bir sonraki hedefimiz Amerika. Önümüzdeki iki yıl içinde Amerika’da da bir showroom açmayı hedefliyoruz. Bu vesileyle IWF-International Woodworking Fair 2014’e katıldık. Markamıza ve ürünlerimize gösterilen ilgiden son derece memnunuz” dedi.


Ziyaretçilerini modern bir stantta ağırlayan SAMET; yeni nesil çekmece sistemleri SLIDEA, Ayarlanabilir Yavaşlatıcılı Menteşe IMPRO, INVO, FACE FRAME Menteşe sistemleri ve Defne Koz&Marco Susani tasarımı, iki uluslararası ödüllü ELA Elastik Menteşe Kapağı ve yine Koz&Susani işbirliği il geliştirilen MONOLIFT & DUOLIFT Kalkar Kapak Sistemleri ile fuarda yoğun ilgi gördü.



TURQUALITY DESTEĞİ 5 YIL DAHA UZATILDI


Türkiye’nin İlk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2013 listesinde 229. sırada yer alan ve 41. yılını kutlayan SAMET, günden güne uluslararası pazarlardaki başarılarını artırıyor. Türkiye’deki deneyimin ardından Aralık 2012’de Avrupa açılımına tasarımın merkezi olarak kabul edilen İtalya'dan başlayan marka; Almanya’nın ardından Haziran 2014’te Moskova’da açtığı üçüncü showroom ile yurtdışı atılımını sürdürüyor. SAMET’in son olarak, yurt dışında “Türk Malı” imajını güçlendiren performansı ile Turquality kapsamında aldığı destek 5 yıl daha uzatılmıştı. Sürenin ikinci 5 yıl uzatılmasıyla ilgili Türkiye Cumhuriyeti Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’nin mektubunda; geride kalan 5 yıl süresince SAMET’in sergilemiş olduğu marka performansı ve “Olimpiyat Takımı” şampiyon adaylığının göz önünde bulundurulduğu ifade edilmişti.



Geri Dön