26 / 04 / 2024

Sami Çakır: Gölcük halkı sağlam evlerde oturmalı!

Sami Çakır: Gölcük halkı sağlam evlerde oturmalı!

AK Parti Milletvekili Adayı Sami Çakır, "Gölcük halkımız sağlam evlerde oturmalı ama bundan önemlisi deprem bilincine de sahip olmalıyız" dedi.



Seçim Çalışmalarına Gölcük'te devam AK Parti Milletvekili Adayı Sami Çakır, halkın yoğun ilgisi le karşılandı. AK Parti Milletvekili Adayı Çakır, Gölcük'ün en önemli sorunlarının başında depremden dolayı sağlam olmayan binaların olduğunu belirterek, "Bizler geleceklerimizi şekillendirirken depreme dayanıklı yapılar yapmalıyız. Geçtiğimiz günlerde Bakanımız geldi ve Gölcük'te kentsel dönüşüm için düğmeye bastı "dedi. 


AK Parti Milletvekili Adayı Sami Çakır, halkın yoğun ilgisi le karşılandı 


AK Parti Milletvekili Adayı Çakır, Gölcük'ün en önemli sorunlarının başında depremden dolayı sağlam olmayan binaların olduğunu belirterek, "Bizler geleceklerimizi şekillendirirken depreme dayanıklı yapılar yapmalıyız. 

Geçtiğimiz günlerde Bakanımız geldi ve Gölcük'te kentsel dönüşüm için düğmeye bastı. AK Parti, halkımızın geçmişte yaşadığı acılarını mağduriyetlerini unutmuyor. Halkımızın en iyi şekilde yaşamını sürdürebilmesi için elinden geleni yapıyor. Şimdi Gölcük'te sizlerin desteği ile kentsel dönüşüm projesinin çok iyi şekilde yürütüleceğine ve sonlandırılacağına inanıyorum. Gölcük halkımız sağlam evlerde oturmalı ama bundan önemlisi deprem bilincine de sahip olmalıyız" dedi. 


"KOCAELİ'NİN ÇEHRESİ AK PARTİ İLE GÜZELLEŞTİ" 


AK Parti Hükümetleri ve yerel Yönetimleriyle birlikte Kocaeli'nin çehresinde büyük bir değişim olduğunu ifade eden Milletvekili Adayı Sami Çakır, "Önceden ilimizden araba ile geçerken körfezin kokusundan dolayı insanlar burnunu kapartarak geçiyordu. AK Parti, şehrimize gereken ilgiyi göstererek yeni yaşam alanları ve hayata geçirilen köklü projeler ile yaşanılabilir bir Kocaeli oluşturuldu. 

Kocaeli'nin dışa yansıyan yüzünü ve çehresini değiştirecek çalışmalar hala devam ediyor. Gölcük'te Kentsel Dönüşümün başlatılması, Kocaeli için Körfez geçidinin yapılması güçlü ve istikrarlı hükümetlerin yapabileceği projelerdir. AK Parti'nin hedefleri gündelik siyasi kaygılarla yapılan gerçek dışı hedefler olmamıştır. Biz geleceğe yönelik çalışmalarımızı, projelerimizi yapıyoruz ve ülkemizin sınıf atlaması için elimizden geleni yapan bir anlayışla yolumuza devam ediyoruz" dedi. 


"BİZİ HEDEFİMİZE GENÇLERİMİZ ULAŞTIRACAKTIR" 


Gençliğinin, gelecekte alacağı görevlerle toplumun yöneten ve eğiten bireyler olacağı için toplumsal gelişiminde mimarı olacaklarını belirten AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Sami Çakır, "Dünyadaki medeniyetler yarışında başarılı olmak isteyen bir milletsek eğer, mensubu olduğumuz inanç, kültür ve medeniyeti ayakta tutacak ve geliştirecek bir gençlik yetiştirmek zorundayız. Bu noktada biz siyasilerin sorumluluklarımız çoktur. Kendi değerleriyle bütünleşmiş, ülkemi nasıl daha ileriye götürebilirim düşüncesinin hakim olduğu, dünyada olup biteni takip eden, kendi kabuğu içinde sıkışıp kalmayan, özgürlüklere, yeniliklere açık araştıran bir gençliğin ülkemize ve geleceğimize katacağı çok şey olacağını düşünüyorum. O yüzden 2023 hedeflerimizde en çok gençlerimizi önemsemeliyiz." diye konuştu. 


Yeni Gölcük


Geri Dön