28 / 03 / 2024

Sami Kohen’den Hande Yener Miami Beach yanıtı!

Sami Kohen’den Hande Yener Miami Beach yanıtı!

“Miami’de beach açacağım” diyen Hande Yener’e Miami’den cevap geldi. Açıklamaya yanıt Miami’nin en ünlü beach’inin sahibi Sami Kohen’den geldi.



Kavgaları, tartışmaları ve açıklamaları bitmeyen Hande Yener’e Miami’den cevap geldi. Geçen günlerde basına “ Miami’de beach açacağım” diyen Hande Yener’in sözünde ne kadar ciddi olup olmadığı merak konusuydu. Hande Yener’in beach yorumunu ciddiye alan biri var.Ve ondan da cevap gecikmedi.


Geçtiğimiz yaz sezonunda Yalıkavak’ta Berksan ile birlikte Sebastian Beach’i açmıştı. Bu yaz ise Berksan ile kavga ettikleri için ondan ayrılan Hande Yener, Berksan’ın yanındaki alana geçmişti.


MIAMI'DEN YANIT GELDİ

Hande Yener'in açıklamasına Miami’nin en ünlü beach’inin sahibi Sami Kohen’den yanıt geldi. Miami’de uzun yıllardır bu işi yapan Kohen, şunları söyledi:


"Mimai’de beach açmak, Bodrum’da Çeşme’de beach açmaya benzemiyor"


"Hande Hanım sanırım araştırmadan bir açıklama yapmış. Eğer araştırsaydı zaten böyle kolay bir şekilde demeç veremezdi. Çünkü Mimai’de beach açmak, Bodrum’da Çeşme’de beach açmaya benzemiyor. Burada kurallar var, öyle elini kolunu sallayıp parayı bastırıp beach açamıyorsun. Burada herkes kendi işini yapıyor. Popülerlik Türkiye’de her zaman iş yaptırabilir insana ama Mimai’de Hande Yener değil, Rihanna olsan 'Ben beach açmak istiyorum' deyince beach açamazsın"


Sami Kohen kimdir?


Sami Kohen  eski bir otelci. Türkiye’deki kariyerini bırakıp Amerika’ya gitmiş. Orada Miami’de bir hayat kurmuş. Sami Kohen ailesi ile Miami’deki yaşantısına devam ediyor. Sami Kohen daha önce Miami'nin en popüler mekanı olan Sea Salt and Papper'i açan  girişimcilerden biri. daha önce Miami'nin en popüler mekanı olan Sea Salt and Papper'i açan  girişimcilerden biri. Şimdierde ise kendi beachini işletiyor. Çok sevilen ve rağbet gören beachinde başarılı bir grafik yakalayan Sami Kohen’e türkiye’den de sık sık ziyaretçiler gidiyor.


Star


Geri Dön