29 / 03 / 2024

Samim Hatipoğlu, Nurol GYO Genel Müdürü oldu!

Samim Hatipoğlu, Nurol GYO Genel Müdürü oldu!

Gayrimenkul sektörünün tecrübeli ismi Samim Hatipoğlu, yeni görevine 17 Kasım 2015 tarihi itibarıyla başladı. Hatipoğlu, yüksek lisansını ABD'de Portland State Üniversitesi’nde İşletme Mühendisliği Fakültesi’nde tamamladı.



Gayrimenkul sektörünün tecrübeli ismi Samim Hatipoğlu, yeni görevine 17 Kasım 2015 tarihi itibarıyla başladı.


İstanbul Alman Lisesi ve Boğaziçi Üniversitesi Makina Mühendisliği Fakültesi mezunu olan Samim Hatipoğlu, yüksek lisansını ABD'de Portland State Üniversitesi’nde İşletme Mühendisliği Fakültesi’nde tamamladı. 1991-2000 yılları arasında Alarko Holding bünyesinde farklı görevler üstlenen Hatipoğlu, Türkiye'deki ilk gayrimenkul yatırım ortaklığı olan Alarko GYO'nun kuruluşu ve halka açılmasında yer aldı. EGSGYO, Süzer Grubu, Yapı Merkezi gibi sektörün önemli kuruluşlarında Genel Müdür Yardımcılığı görevi üstlenen Hatipoğlu, 2002 ile 2005 yılları arasında Avustralya'da farklı projelerde danışman olarak çalıştı. 2006 yılında FTG Development şirketinin kuruluşunda yer alarak ilk CEO'su olan Hatipoğlu, Kazakistan, Rusya, Hırvatistan, Birleşik Arap Emirlikleri gibi birçok ülkede 5 milyar doların üzerinde değere sahip gayrimenkul projeleri geliştirilmesi konusunda çalıştı.


2009 yılında Türkiye'de ilk ev otel konsepti olan Rixos Bomonty ve Rixos Elysium Suits projelerini hayata geçirdi. Alman Bilfinger Berger firması ile bina yönetimi, Fransız GL Event ile kongre merkezi işletmesi şirketleri kurdu. 2011 yılında kendi firması olan KRONOS'u kurdu ve birçok proje için proje satış hizmeti verdi. Ağaoğlu grubunun yurt dışına açılması konusunda çalışmalar yaptı. Her yıl uluslararası yatırım zirvesi düzenleyen Hashim Property & Investment şirketinde Yönetim Kurulu Üyesi olarak çalıştı. 17 Kasım tarihinde Nurol GYO Genel Müdürü olarak görevine başladı.





Haber Posta Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Nurol GYO'ya yeni soluk Nurol GYO Genel Müdürlüğü görevine Samim Hatipoğlu atandı. Gayrimenkul sektöründe tecrübeli olan isim, yeni görevine 17 Kasım'da başladı. 1991-2000 yılları arasında Alarko Holding bünyesinde farklı görevler üstlenen Hatipoğlu, Türkiye'deki ilk gayrimenkul yatırım ortaklığı olan Alarko GYO'nun kuruluşu ve halka açılmasında yer aldı. EGSGYO, Süzer Grubu, Yapı Merkezi gibi sektörün önemli kuruluşlarında Genel Müdür Yardımcılığı görevi üstlenen Hatipoğlu, 2002 ile 2005 yılları arasında Avustralya'da farklı projelerde danışman olarak çalıştı. 2006 yılında FTG Development şirketinin kuruluşunda yer alarak ilk CEO'su olan Hatipoğlu, Kazakistan, Rusya, Hırvatistan, Birleşik Arap Emirlikleri gibi birçok ülkede 5 milyar doların üzerinde değere sahip gayrimenkul projeleri geliştirilmesi konusunda çalıştı. 


Posta



Haber Yeni Yüzyıl Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


NUROL GYO Genel Müdürlüğü görevine Samim Hatipoğlu atandı. Gayrimenkul sektörünün tecrübeli ismi Samim Hatipoğlu, yeni görevine 17 Kasım 2015 tarihi itibariyle başladı. 


İstanbul Alman Lisesi ve Boğaziçi Üniversitesi Makina Mühendisliği Fakültesi mezunu olan Samim Hatipoğlu, yüksek lisansını ABD'de Porüand State Üniversitesi'nde İşletme Mühendisliği Faldiltesi'nde tamamladı. 1991-2000 yılları arasında Alarko Holding bünyesinde farklı görevler üstlenen Hatipoğlu, Türkiye'deki ilk gayrimenkul yatırım ortaklığı olan Alarko GYO'nun kuruluşu ve halka açılması çalışmalarında yer aldı. 


Yeni Yüzyıl



Haber Bugün Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


SAMİM Hatipoğlu Nurol GYO'da Genel Müdür oldu. 1991-2000 yılları arasında Alarko Holding bünyesinde farklı görevler üstlenen Hatipoğlu, Türkiye'deki ilk gayrimenkul yatırım ortaklığının halka açılmasında da yer aldı. 


Bugün Gazetesi



Haber Yeni Akit'te şöyle yer aldı;


NUROL GYO Genel Müdürlüğü görevine Samim Hatipoğlu atandı. Gayrimenkul sektörünün tecrübeli ismi Samim Hatipoğlu, yeni görevine 17 Kasım 2015 tarihi itibariyle başladı. İstanbul Alman Lisesi ve Boğaziçi Üniversitesi Makina Mühendisliği Fakültesi mezunu olan Samim Hatipoğlu, yüksek lisansını ABD'de Porüand State Üniversitesi'nde İşletme Mühendisliği Faldiltesi'nde tamamladı. 1991-2000 yılları arasında Alarko Holding bünyesinde farklı görevler üstlenen Hatipoğlu, Türkiye'deki ilk gayrimenkul yatırım ortaklığı olan Alarko GYO'nun kuruluşu ve halka açılması çalışmalarında yer aldı. 


Yeni Akit 



Haber Ticari Hayat Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Nurol GYO'da Genel Müdür Samim Hatipoğlu olduEmlak sektörünün önde gelen isimlerinden Samim Hatipoğlu, Nurol GYO Genel Müdürlüğü'ne atandı. Hatipoğlu, yeni görevine 17 Kasım'da başladı. 


Samim Hatipoğlu kimdir? 

Boğaziçi Üniversitesi Makina Mühendisliği bölümünden mezun olan Samim Hatipoğlu, 1991-2000 döneminde Alarko Holding'de çalıştı. Alarko GYO'nun doğuşunda ve halka açılımında yer aldı. EGSGYO, Süzer Grubu, Yapı Merkezi gibi sektörün önemli kurumlarında Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Hatipoğlu, 2002-2005 döneminde Avustralya'da danışmanlık hizmeti verdi. 2006'da FTG Development şirketinin CEO'su oldu, Rusya, BAE gibi ülkelerde 5 milyar doların aşan projeler ile ilgilendi. 


2009'da Rixos Bomonty ve Rixos Elysium Suits projelerini hayata geçiren Hatipoğlu, Alman Bilfinger Berger firması ile bina idaresi, Fransız GL Event ile kongre merkezi yönetim şirketleri açtı. 2011'de kendi firması olan KRONOS'u devreye aldı ve pek çok proje için proje satış hizmeti sundu. Ağaoğlu grubunun dışa açılımı konusunda çalışmalar yaptı. Sonrasında Hashim Property & Investment şirketinde Yönetim Kurulu Üyesi olarak çalıştı. 


Ticari Hayat


Haber Ekonomist Dergisi'nde şu şekilde yer aldı;


İnşaat, savunma sanayi, finans, turizm ve enerji olmak üzere beş ana sektörde faaliyet gösteren Nurol Holdingin 40'tan fazla iştiraki içinde Nurol GYO'nun ayrı bir yeri var. 


Çünkü yarım asırlık grubun gayrimenkul projeleri 1997'den bu yana bu şirket tarafından yönetiliyor.  Ankara  Nurol Residence ve Karum iş Merkezi, İstanbul Nurol Plaza ve Zekeriyaköy Evleri, Bodrum Oasis Alışveriş Kültür ve Eğlence Merkezi gibi projeleri faaliyete geçiren Nurol GYO'nun yürüttüğü projeler arasında Nurol Tower, Nurol Life ve Nurol Park bulunuyor. Şirketin bu değerli portföyünü takip edecek yeni genel müdürlük koltuğuna ise bir atama gerçekleşti. Gayrimenkul sektörünün tecrübeli ismi Samim Hatipoğlu, Nurol GYO genel müdürü oldu. İstanbul Alman Lisesi ve Boğaziçi Üniversitesi Makina Mühendisliği Fakültesi mezunu olan Samim Hatipoğlu. yüksek lisansını ABD'de Portland State Üniversitesi'nde İşletme Mühendisliği Fakültesi'nde tamamladı. Dokuz yıl Alarko Holding bünyesinde farklı görevler üstlenen Samim Hatipoğlu, Alarko GYO'nun kuruluşu ve halka açılmasında yer aldı. EGS GYO, Süzer Grubu ve Yapı Merkezi'nde görev aldı. 2002 ile 2005 yılları arasında Avustralya'da farklı projelerde danışman olarak çalıştı. 2006 yılında FTG Development şirketinin kuruluşunda yer alarak ilk CEO'su olan Hatipoğlu, Kazakistan, Rusya, Hırvatistan, BAE gibi birçok ülkede 5 milyar doların üzerinde değere sahip gayrimenkul projeleri geliştirilmesi konusunda çalıştı. Türkiye'de ilk ev otel konsepti olan Rixos Bomonty ve Rixos Elysium Suits projelerini hayata geçirdi. Alman Bilfinger Berger firması ile bina yönetimi, Fransız GL Event ile kongre merkezi işletmesi şirketleri kurdu. 2011 yılında kendi firması KRONOS'u faaliyete geçirdi ve proje satış hizmeti verdi. 


Ekonomist


Geri Dön