19 / 03 / 2024

Sample Home Ataşehir'de fiyatlar 240 bin TL'den başlıyor!

Sample Home Ataşehir'de fiyatlar 240 bin TL'den başlıyor!

Firma: Rams Yapı

Proje: Sample Home

Sample Home’da size uygun bir daire mutlaka vardır! Lansman’a özel yüzde 7 oranında indirim yapılıyor. Projede konutların liste fiyatları 240 bin TL’den başlıyor.



Batı Ataşehir’de şehrin kalabalığından uzakta, hayatın tam içinde 1200 metrekare arazi üzerine kurulan Sample Home, zemin+7 kat şeklinde tasarlanmış olup konforlu ve fonksiyonel 41 dairesiyle sahiplerini bekliyor. İster kalabalık ister çekirdek bir aile olun, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleriyle Sample Home’da size uygun bir daire mutlaka vardır! Lansman’a  özel yüzde 7 oranında indirim yapılıyor. Projede konutların liste fiyatları 240 bin  TL’den başlıyor, 495 bin TL'ye kadar yükseliyor.  


Sample Home  Batı Ataşehir de teslimler 2016 yılının Ekim ayında gerçekleşecek.

Ailenizle birlikte doğanın tadını çıkarabileceğiniz, çocuklarınızın evin bahçesinde güvenle oyun oynayabileceği ve çeşitli sosyal olanaklarla yaşamınıza renk katacağınız bu projede yer almanız, sadece sizin için değil projeye imza atan kalemler için de bir ayrıcalık olacaktır. 

İçinde bulunduğu lokasyon düşünüldüğünde, ulaşım kolaylığı ve İstanbul’un en merkezi bölgelerinden birinde yükselen Sample Home’un gelecekte de değerine değer katan bir proje olduğunu anlayacaksınız. Yani Sample Home’da ev sahibi olmak demek, gelecekte değeri katlanacak bir yatırım aracının da sahibi olmak demek! 


Sample Home; hava, kara ve deniz yolu ulaşımlarının tam ortasında yer alıyor. İstanbul Çevreyolu’na ve TEM’e 5, Bostancı İskelesi’ne 20, FSM Köprüsü’ne 20, Boğaziçi Köprüsü’ne 15 ve Sabiha Gökçen Havalimanı’na sadece 25 dakikada ulaşmanızı sağlayacak ulaşılabilir lokasyonuyla Sample Home, yaşama prestijin yanında büyük bir kolaylık da getiriyor. Ataşehir Migros’a 5, Palladium AVM’ye 8, Kozyatağı CarrefourSA ve Kozyatağı Metro Gross Market’e 10, Ümraniye IKEA ve Meydan AVM’ye 12 dakikalık mesafede yer alan Sample Home, sosyal hayata ve İstanbul’un önemli merkezlerinin yanı başında!


Telefon: 0216 291 26 00

Web:http://www.ramsyapi.com.tr/



projeye sor



Geri Dön