29 / 03 / 2024

Samsun Atakum'da kaçak yapılaşma gündemde!

Samsun Atakum'da kaçak yapılaşma gündemde!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve Atakum Büyükşehir Belediye Başkanı İshak Taşçı, projelerden yatırımlardan ve hizmetlerden konuştular. Kaçak yapı sorunu masaya yatırıldı.



Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, bölgedeki proje, yatırım ve çalışmaları anlattı. Yılmaz, Atakum'daki projelerin ve hizmetlerin artacağını söyledi. 


Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve Atakum Büyükşehir Belediye Başkanı İshak Taşçı kentteki kaçak yapılaşma sorununu masaya yatırdı. 


Yılmaz, "Bugün burada Karadeniz Bölgesi’nin en uzun sahilinin bulunduğu Atakum ilçemiz için bir aradayız. Tek tek sorunları masaya yatırıp birlikte istişare ediyoruz. Özellikle kaçak yapılar konusundaki hassasiyetimiz çok büyük. Kaçak yapılara geçit vermeyeceğiz. Biz yerel yöneticiler olarak ne pahasına olursa olsun kaçak yapılaşmalara asla izin vermeyeceğiz. Atakum’u daha da ileriye taşıyacağız. Yaptığımız ve bundan sonra yapacağımız projelerle Atakum’u estetik değeri yüksek ve görsel zenginliğe sahip bir ilçe haline getireceğiz" dedi.


Taşçı ise konu ile ilgili “Atakum’un değişim ve gelişim sürecini, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ın tecrübelerinden faydalanarak devam ettiriyoruz. İlçemiz için önemli bir imar revizyonu süreci yaşadığımız bugünlerde de yine ortaklaşa değerlendiriyoruz. Atakum ilçesinin daha da güzel, daha yaşanılabilir bir ilçe olması noktasında çalışıyoruz. Öte yandan ilçemizde hayata geçireceğimiz projeler, gerçekleştireceğimiz yatırımlara da bu noktada Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yön veriyoruz. Büyükşehir Belediyesi ve Atakum Belediyesi, ortak akıl noktasında birlikte hareket ediyor. Bu birliktelik ilçemize değer katan çalışmaları, projeleri ve yatırımları beraberinde getiriyor. Türkiye’nin göz bebeği olarak nitelendirdiğimiz ilçemizin gelecek yıllarını tasarlıyoruz. Bu anlamda Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’a, ilçemize gösterdiği önem ve verdiği değerden dolayı teşekkür ediyorum" açıklamasında bulundu. 



Ekip Gazetesi


Geri Dön