19 / 04 / 2024

Samsun Canik'e 52 milyon liralık yatırım!

Samsun Canik'e 52 milyon liralık yatırım!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz yaptığı açıklamada Canik İlçesi genelinde 52 milyon 312 bin lira yatırım yapıldığını söyledi





Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Canik İlçesi genelinde 52 milyon 312 bin lira yatırım yapıldığını açıkladı.


İçişleri Bakanlığı’nın talimatıyla Samsun Valiliği tarafından düzenlenen muhtarlar buluşması toplantılarına Canik İlçesi muhtarları ile devam edildi.

Canik İnönü İlköğretim Okulu Şehit Halis Özdemir Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda muhtarlara seslenen ve Canik’te yapılan hizmetlerle ilgili bilgi veren Başkan Yılmaz, “2014 Mart seçimlerinden sonra Canik İlçesi’nin bizim sınırlarımıza dahil olmayan mahalleleri de bizim sınırlarımıza dahil oldu. İl özel idaresinin yapmakta olduğu bazı hizmetlerde Büyükşehir Belediyesi’nin alanlarına girdi. Arkadaşlarımızda gece gündüz bu hizmetleri yetiştirmek için hizmetler ürettiler. Geçtiğimiz bu 3 yıl içerisinde 22 milyon 312 bin lira Büyükşehir Belediyemiz para harcamış. SASKİ daha da fazla para harcamış. Çok sayıda yağmur suyu ve kanalizasyon işleri yapıldı. 30 Milyon lira da SASKİ harcama yapmış. 52 milyon 362 bin lira gibi oldukça önemli bir hizmet yapmışız. 2017 yılı içerisinde de aynı hizmet kervanını devam ettireceğiz. Muhtarlarımız taleplerini mutlaka bize iletsin. Sorunlarınızı da mutlaka yazılı olarak dilekçe olarak bildirin. Söz uçar yazı kalır.” Diye konuştu.

Geniş katılımın olduğu toplantıya Vali İbrahim Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Canik kaymakamı İlhan Turgut, İl Garnizon Komutanı Jandarma Albay Ünsal Ağaoğlu, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Turan Çakır, AK Parti Meclis Grup Başkan Vekili Nihat Soğuk, SASKİ Genel Müdürü Kamil Demircioğlu, İL Müftüsü Veysel Çakı, Belediye Meclis Üyeleri ve muhtarlar katıldılar.



Samsun Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön